07-13-2009, 08:49 PM
07-16-2009, 12:04 AM
Yasemin ablam en degerlim en kıymetlim sana olan sevgim sonsuz iyiki varsın canım benim herşeyim birtanem Seni Çok Seviyorum İyiki varsın hep bizimle ve kalbimizde ol
07-16-2009, 12:23 AM
Yaseminnnimm biricikk ablammmmm ölürümm sanaa benn sonsuzlugummmmm mucizemmmmm kalbiminnn sahibii
başarılarınızın devamını diliyorum ve seni cok ama cok seviyorumm her zaman kalbimdesinn meleğimmmm <3 yaşama sebebimm
başarılarınızın devamını diliyorum ve seni cok ama cok seviyorumm her zaman kalbimdesinn meleğimmmm <3 yaşama sebebimm07-16-2009, 12:27 AM
Meleğimm Sana İletmek İstediklerim Burayaa sığmaz ! Seni kalbime Yazdım !! Bu kalp Senin İçin Atıyor Seyma seni herseyden cook seviyor !! Seni 2 kere gördüm ikiside harika mükemmldi Ben o anlarda yasadığımı anladımm Birtanemm !! Bana gülüşün Seyma Deyişini Resim Çekinişimizi Unatamıyo bu kalp ve aslada unutmayacak !! Sen yaşlanıncada ben seni delicesine bıkmadannn çoğalarak sevicem!! Çünkü sen benim en özelim en kıymetlimsin !Sacının tek teline zarar Gelirse bu kalbim yaşayamazz !!! Seni ölesiye seviyorum HERSEYIM !! Konser bekliyorumm Senı cook özledim !! Görüceğim günü sabrsızlıkla bekliyorum !!Her gece dua ediyorum !! Senin için Sana ulaşmak için !! inşallah yaa sana ulaşırım sen benım senı nasıll sevdiğimi bilirsin !! Artık geceleri ağlamak İstemiyroum !! Ağlayayım ama sana ulaşım bunu tüm kalbimlee istiyorum sen eşsiz birisin melek yüzlüm .. resmini görünce nasıl mutlu oluyor bu kalp ..Senı televizyondaa görüncee bayıLıcak gibi oluyorum !! Adın Geçınce Kalp Atıslarımm Hızlnıyor Bırden Bu fanlık değil başka bişey Yemın edıyorumm senın uğruna Ölür bu can !! hayatımdaki en değerli kişi sana sesleniyorum nolu nolursun duy beni ! anlaaa !! Sen harika birisin Ve annende Nilgün ablaam çok iyi ya !! Benım gözyaşlarımı sildiği anları unutamıyor bu kalp Ve unutmayacak ASLA !!
Meleğimm senın uğrunaa herşeyi yaparım ! Ama beni duy nolur !! Sana ulşamak için herşeyi yaptım ama olmuyor !! Senı coook seviyorummm birtanemm annem bile coook seviyor !! Sen farklısın sen benım yaşama sebebımsın noLursun hep gul sakın ağlama cunku ben ağlamana dayanamam !! Uzaklarda olsakta bu kalbim hep senınLe !! Senı coooK seviyorumm meleğimm Kendine coooK iyi bak <3333333
Meleğimm senın uğrunaa herşeyi yaparım ! Ama beni duy nolur !! Sana ulşamak için herşeyi yaptım ama olmuyor !! Senı coook seviyorummm birtanemm annem bile coook seviyor !! Sen farklısın sen benım yaşama sebebımsın noLursun hep gul sakın ağlama cunku ben ağlamana dayanamam !! Uzaklarda olsakta bu kalbim hep senınLe !! Senı coooK seviyorumm meleğimm Kendine coooK iyi bak <3333333
07-16-2009, 12:32 AM
YASEMİNİMM BİRİCİĞİMMM HERŞEYİMMM BAŞARINIZIN DEVAMINIII DİLİYORUMM SENİ HERŞEYYDEN COK SEVİYORUMM hep mutluu oll 

07-16-2009, 12:43 AM
O kadar haklısın ki dayanamıyorum buna
O kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta
O kadar yalnızsın ki dayanamıyorum buna
O kadar sıcaksın ki çok soğuk kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta hayalperestsin
Güzel hayaller peşinde
Çok gençsin yanlış insanlar kalbinde
Hayalperestsin
Güzel hayaller peşinde çok gençsin çok gerçeksin
Bu yüzden çok güzelsin
O kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta
O kadar yalnızsın ki dayanamıyorum buna
O kadar sıcaksın ki çok soğuk kaldım yanında
Korkum yaralanman hayatta hayalperestsin
Güzel hayaller peşinde
Çok gençsin yanlış insanlar kalbinde
Hayalperestsin
Güzel hayaller peşinde çok gençsin çok gerçeksin
Bu yüzden çok güzelsin
yoshy_buko
07-16-2009, 05:29 AM
[/b][/font][b]Herşeyden çok ama çok sevdiğim Yasemin'm... Seni kelimelere sığdıramıorum.. Sensiz bi dünya düşünemiorum.. Seni öyle çok seviorum ki seni düşünmeden sesini duymadan uyuyamıorum.. 4 yıldır seninle yatıp seninle kalkıorum ... Senin üzülmeni hiç bi zaman istemiorum... o gülümsemen yüzünden hiç eksilmesin bitanem...
Seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......k seviyorum
<3<3<3<3
Buket ...
Seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......k seviyorum
<3<3<3<3
Buket ...
07-16-2009, 06:01 AM
Yasemiiinnnnn Seniii COOOOKKK COOOOOOOKKK AMA COOOOK SEViYORUMMM !!! Herkezde , heryerde seni Goruyorumm !!! ARTIK BENIMKISI FANLIGI ASTI ! Senii Olumuneeee seviyorumm !!!!!!! En Buyuk Hayalim Seni Gormek ! Sana Olan Sevgimi Kimse Anliyamaaaz !!!!!!! Her Aksam Seni Dusunmeden Uyuyamiyorum !! SENIIIIIIIII GERCEKTEEEN COOK COOK SEViiYORUUUUUUUUUM !!!!
YoshyciMelek
YoshyciMelek
07-16-2009, 06:30 AM
Yoshy*m Yaşama Sebebiim .
Seni o kadar çok seviyorumki sana Ölüyorum bitiyorum . .! sana uLaşacaqım ulaşacaqm ..
Seni ÖyLesine DeğiL ölesiye seviyorum meleğim Duy sesimii Ne Olur arTık duy . ! seni Ölesiye seviyorum
Senin Yaşadıqını BiLmek BelKi beni ayakta tutan beLki de seni sevmem Ama sensin Herşeyin ucunda başında sen varsın odamın Her bir yani Sen .. ! resimler sen . ! yetmiyor meleğim yetmiyor ..
Senin yanında oLmak İstiyorum .. Seni görmek İstiyorm .. ! SeninLe yaşıyorum Yaşamıma Güzellik veren Tek gerçek sensin .. TeK gerçeqim Sensin ..! senin için yaşıyorum meleqim
Herşeyden*ailem haric* vazqecerim ama Senden AsLa meleqim ..
Seniin BakısıNa GülüşüNe Kurban bu Cannn .. !Duy sesimi Duy artık meleqm bu can seninLe yaşıyor ..
Hayatıma Güç veren Tek gerçek sensin MeLeğğiim .. Yoshy'm
ŞiiR qibi Birşey ..
Yaşama Sebebimé..
HayaT ögreTTi Bana SeNii.. !!
KaLbiiiiim öqretti..
belki birgün görürüm umudu.. !
vardı.! hep kalbimin en derininde .. !
Sana BaKn bu gözlerim unutmayacak! seni!
unutamayacak meleqiim .
sen ne kadar Yakında oL bana Ben o kadar mutLu oLuyorum .. !!
ama Şunu biL meleqim BU CAN SENİNLE YAŞIYOR..
Seni o kadar çok seviyorumki sana Ölüyorum bitiyorum . .! sana uLaşacaqım ulaşacaqm ..
Seni ÖyLesine DeğiL ölesiye seviyorum meleğim Duy sesimii Ne Olur arTık duy . ! seni Ölesiye seviyorum
Senin Yaşadıqını BiLmek BelKi beni ayakta tutan beLki de seni sevmem Ama sensin Herşeyin ucunda başında sen varsın odamın Her bir yani Sen .. ! resimler sen . ! yetmiyor meleğim yetmiyor ..
Senin yanında oLmak İstiyorum .. Seni görmek İstiyorm .. ! SeninLe yaşıyorum Yaşamıma Güzellik veren Tek gerçek sensin .. TeK gerçeqim Sensin ..! senin için yaşıyorum meleqim
Herşeyden*ailem haric* vazqecerim ama Senden AsLa meleqim ..
Seniin BakısıNa GülüşüNe Kurban bu Cannn .. !Duy sesimi Duy artık meleqm bu can seninLe yaşıyor ..
Hayatıma Güç veren Tek gerçek sensin MeLeğğiim .. Yoshy'm
ŞiiR qibi Birşey ..
Yaşama Sebebimé..
HayaT ögreTTi Bana SeNii.. !!
KaLbiiiiim öqretti..
belki birgün görürüm umudu.. !
vardı.! hep kalbimin en derininde .. !
Sana BaKn bu gözlerim unutmayacak! seni!
unutamayacak meleqiim .
sen ne kadar Yakında oL bana Ben o kadar mutLu oLuyorum .. !!
ama Şunu biL meleqim BU CAN SENİNLE YAŞIYOR..
07-16-2009, 06:36 AM
Sana yazacağım Herşeyi yazsam Bu foruma Sıqmazz .. !!! o yüzden Kısa Ve öz YazaCaqım .
Senii o kadar çok seviyorum sana ölüyorum sana bitiyorum senin için yaşıyorum yaşama sebebim sensin meleğim senden başka hiç kimse olamaz .! her sabah yataqımdan seni görme umuduyla uyanıyormm .
ama O günde Seni görmeden geçiyor ..
ama biliyorum meleğim seni birgün görecem sana sarılacam sana Kawuşmak İçin her yolu denediim .. !! ama olmadı .. Ama Bu forum beni aydınlattıı .. ! Seni Öylesine değiL öLesiye seviyorum meLeqim Öylesine değiL ölesiye ! senin PosterLerini Öpmek Yetmiyor FotograFlarına Bakmak Yetmiyor yakından görmek istiyorum sarıLmak Öpmek İstiyorum .. !
Kndine İyi bak meLeqim Meyra'n Senin İçin Yaşıyor.!
Senii o kadar çok seviyorum sana ölüyorum sana bitiyorum senin için yaşıyorum yaşama sebebim sensin meleğim senden başka hiç kimse olamaz .! her sabah yataqımdan seni görme umuduyla uyanıyormm .
ama O günde Seni görmeden geçiyor ..
ama biliyorum meleğim seni birgün görecem sana sarılacam sana Kawuşmak İçin her yolu denediim .. !! ama olmadı .. Ama Bu forum beni aydınlattıı .. ! Seni Öylesine değiL öLesiye seviyorum meLeqim Öylesine değiL ölesiye ! senin PosterLerini Öpmek Yetmiyor FotograFlarına Bakmak Yetmiyor yakından görmek istiyorum sarıLmak Öpmek İstiyorum .. !
Kndine İyi bak meLeqim Meyra'n Senin İçin Yaşıyor.!