07-13-2009, 09:19 PM
07-16-2009, 11:33 AM
kızlar çok müthiş insanlar,diceksiniz ki hiç konuştun mu tanıyomsun hayır bir kere konuşmak için neler vermezdim ki onlarla.ama bazen insanları tanımadan da çözeblirsiniz,kişilikleriyle,düşünceleriyle,halleriyle,hareketleriyle,konuşmalarıyla,enerjileriyle beni onlar büyüttü ben 12 yaşımdaydım kızlar ilk çıktıklarında şimdi 17 yaşındayım ben onlar bu koca 5 sene içinde ttanıdım.onlarla deste buldum,onlarla mutlu oldum,onların resimlerine şarkılarını dinleyerek benim yanımda oldular yaşadığım acıları unutturdular onlar beni hep yanımdaydı tv yi açtığımda karşımda gördüğümde benden daha mutlusu yok inanın.Onlar benim herşeyim yaşama sevincçlerim 3de benim hayatım boyunca olucak insanlardan bir kaçı.Onlar benim ablam,vücudumda akan kan,olmaz olmazım kalbim,suyum,havam,nefesim.ONLARI ÇOK SEVİYORUM ÇOK DA SEVİCEM.KIYAMETE KADAR HEPSİ.
bun yazdıklarımın hepsi gerçek.bir kelimesnde bile yalan yok hepsim bilsin bnunları yeter
bun yazdıklarımın hepsi gerçek.bir kelimesnde bile yalan yok hepsim bilsin bnunları yeter
07-17-2009, 01:20 AM
HEPSİ birbirinden güzel
HEPSİ birbirinden mükemmel
HEPSİ birbirinden çılgın
vede
KIyaMeTe kAdAr HEPSİ..!
HEPSİ birbirinden mükemmel
HEPSİ birbirinden çılgın
vede
KIyaMeTe kAdAr HEPSİ..!
07-17-2009, 01:54 AM
hepiyi çok seviyorum şarkıları süper tarzları 1 numaralar
07-17-2009, 03:44 AM
onları anlatacak kelime yokki nasıl anlatacağım ??
Onlar müthişler,sesleri harika,fotojenik,şirinler,mutlular,güvenilirler...onlar herşey..onlar HEPSİ
Onlar müthişler,sesleri harika,fotojenik,şirinler,mutlular,güvenilirler...onlar herşey..onlar HEPSİ

07-18-2009, 03:07 AM
cok güzeler ,cok iyiler,cok güzel dans edioyorlar,herseyleriyle süperler!!! Kiyamete kadar Hepsi(L)
yoshy_buko
07-18-2009, 10:21 PM
Hepsi ilk çıktıkları günden beri benim için çok özeller. Diğer gruplardan daha farklılar ve sıcak samimiler.. Onlar bence her yönden hem farklılar hemde çok özeller. Onlar bizim herşeyimiz. En azından benim vazgeçilmezlerim..
07-18-2009, 11:35 PM
hepsi danscı
hepsi şarkıcı
hepsi güzel
hepsi şirin
hepsi çoook iyi
hepsi şarkıcı
hepsi güzel
hepsi şirin
hepsi çoook iyi
07-20-2009, 02:45 AM
Normalde hiç bir Sanatçıya Hiç bir Çizgi Kahramanına Bukadar Hayran Olmamıştım. Onları Çok Seviyorum.
07-20-2009, 05:45 AM
çok güzeler
çok tatlılar
birbirleriyle çok uyumlularr
mükemmeller
onları çok ama çookk seviyorumm
çok tatlılar
birbirleriyle çok uyumlularr
mükemmeller
onları çok ama çookk seviyorumm