Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Geniş Aile - Yeni Bölüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Geniş Aile dizisinin bu haftaki bölümü ile yine sizleri kahkahalara boğuyor. Sevilen dizinin bu bölümüde herzamankigibi Cevahir kahvede Koyu Bilal ile atışırken polisler geliyor. Cevahir polislerden korkup kaçmaktadır. Ama işler Cevahir’in sandığı gibi değildir. Aslında Cevahir’in başına talih kuşu konmuştur. Zekai Pırıl’ı yumuşatmaya çalışmaktadır. Zekai kankasının dediklerini yapınca Pırıl ile arası daha çok açılmaktadır. Mürsel’in bir anda okula tayinin çıkması Cevahir’in parasıyla Nzan ile Mürsel’in nikahları kıyılır. Cevahir’in bir anda başına talih kuşu konması Şukufe ile aralarını bozar. Bu da Koyu Bilal’i bi hayli mutlu eder. Cevahir yıldırım nikanıhın yıldırım hızıyla yapılmasında masrafları yüklendiği için etrafa hava atmadan da duramaz. Aslında bu para Cevahir’e havadan gelmedi . Bankadan kredi çeken Mürsel kayınçosuna oyun oynamaktadır. Ancak bu Cevahir’in zenginliği bir anda avukatın gtirdiği haberle uçar.
ewt yha ben izledim gerçekten güzeldi cevair yine yaptıgını yaptıBig Grin
Bakmiyorum...ama yinede saol Smile
ilgiyle izliyorum tşkler
Çılgın bi dizi...
en sevdiğim dizlerden.. Smile Çok güzel bana göre,sağol. Wink
saol çok seviyorm bu diziyi
arasıra izliyorum
ayy geniş aile çok komik yaaa izlerken kahkahalara boyuluyorumm..Big Grin Big Grin Big Grin
bende çok seviyorm bu diziyi
Sayfa: 1 2
Referans URL