Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Grup Hepsi'ye İletmek İstedikleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Grup Hepsi'ye İletmek İstediklerinizi Buradan Haykırabilirsiniz Smile
iLk çıktığınızdan beRi sizi hayranlıkla dinliyoR,sizi çok seviyorum.
Çok başarılı biR grupsunuz.ben şimdiye kadar heRşeyin üstesinden geLebiLeceğinize inandım.Siz biRLikte oLdukça ve bizde size destek veRdikçe daha nice başaRıLaRa imza atacaksınız.
İlk çıktığınız da bile hemen çok sevildiniz, hatta yurtdışında biLe seviLdiniz,konseRLeRiniz oLdu hayRan kitLeniz gittikçe daha çoğaLdı,Sizi heR yaş grubu sevmeye,şarkılarınızı dinlemeye başladı.
Ödül kategorilerinde yer aldınız ve çoğu ödülü siz aldınız.SonRa kendinizi anLattğınız biR dzide oynadınız kaçıRmadan diziLeRinizi izLedik.Bizle beraber aiLelerimizde sizin hayranınız oldu.
Birçok yardım kampanyalarına katılıp konserler verdiniz.Bunlar sizin başarınızı bir kez daha artırdı.Zaten hep başarılıydınız ya...(:
Şimdiye kadar yapmış oLduğunuz heRşey için sizlere [eren,yoshy,cemre] çok teşekkür ederim.Bizler, hayranlar için gösterdiğiniz çalışmalar ve başarılar için sizleri tebrik ederim....
Her zaman sizLeyiz yaşadıkça sizi desteklemeye devam edeceğiz...
İyi ki vaRsınız...

KIYAMETE KADAR HEPSİ...!

Başak..>>
Sizi ilk "Olmaz Oğlan " klibinde gördüm ! Gördüm , tutuldum ! O günden 2 hafta sonra falan babama bilgisayar aldırdım ! Sırf sizi takip etmek için . 2005'den beri gerek bilgisayardan , gerek televizyondan , gerek dergilerden sürekli takip ediyorum sizi .! Bu bir sevgi değil , artık aşka ve tutkuya dönüştü ! Sizden vazgeçemiyorum zaten vazgeçmek istemiyorum da !:

Eren^mm ..

Seni her zaman kalbimin en üst köşesinde taşıdım ! Hiç yanımdan ayrılmadın , ben ayırmadım ! Her anımda , her dakikamda sen hep yanımdaydın ! Ben mutlu olduğumda seninle mutlu oluryordum , üzüldüğümde seninle üzülüyordum .. Sen mutlu olduğunda bende mutlu oluyor , sen üzüldüğünde bende üzülüyordum ! Artık damarlarımda ki kan gibisin ! Yaşama sebebimsin ! Belki bunları okursun ve çok sallamış bu kız falan dersin ! Ama içimde ki duyguları bir ALLAH bir de ben biliyorum ! Duygularımın hepsini anlatamıyorum üzgünüm Sad Ama sana sadece 2 cümle kuruyorum ! " Seni çooooooo....k seviyorum ! " " Ölene dek sen benimle , ben seninleyimmm ! "

Yasemin^mm .. Cemre^mm ..

Eren^ime öyle yazdım sizi sevmediğimi sanmayın !! (: Hepinizin yeri ayrı bendee ! Hepiniz benim için çoooo..k ayrısınız ! Paylaşılmazsınız ! Bölünmezsiniz ! Hepiniz hayatta tutunduğum tek dalımsınız ! Emin olun siz olmasanız artık bende yokumdur !

Hepinizi çooooooook seviyorum !
Her zaman , her yerde kıyamate kadar HEPSİ .!
Günden güne başarılarınızın artması dileğiyle !
Hep mutlu kalınn (: (:
İnanın Sizi Çok Ama Çok Seviyorum İlk Çıktığınızdan Beri Bu Kalbin Esiri Oldunuz
O kadar güzel o kadar tatlı o kadar başarılısınız ki
Biz sizi asla bırakmayız.Sizde bizi asla bırakmazsınız
Sizin Varlığınız Güç Veriyo Bize
Biz Kıyamete Kadar HEPSİ'miz diyoruz
Ve Sizi Çok Seviyoruz
Erenim
Hayatta Sahip Olduğum En Güzel Gerçek Seni Çok Seviyorum
Sevgimi Anlatmaya yetmez Seni Çok Seviyorum Cümlesi
Sen Cansın Kansın Herşeysin
Bugünlerim Yarınlarım Herşeyimsin Sen Benim
Sensizliği Düşünemiyorum
Sen Çok Önemlisin Benim İçin
Herşeyden Önemlisin
Senin Gibi Bir Melek İyiki Çıktı Karşıma
Yoksa Bana Sevgiyi Kim Öğretecekti
Herşeysin Çünkü Bu Kalbin Vazgeçilmezisin
Herşeysin Çünkü Bu Canın Birtanesisin
İnan Seni Çok Ama Çok Seviyorum Meleğim
Umarım Bunları Okuyosundur
Seni Çok Seviyorum

Cemrem&Yasem
Sizi Çok Seviyorum Melekler
Sizin Gibi Bir Melekleri Tanımak Çok Güzel
Hepiniz Ayrısınız Bende
Hepiniz Bambaşkasınız
Sizi Çok Seviyorum
KIYAMETE KADAR HEPSİ'm

BüşraÆren
Ecer Bakıcı
Herkesin hastasi oldugu bir gruba ne denilebilir ki? Tek kelimeyle muhtesemsiniz!! Siz sadece bizim icin sarki soyleyen dans eden unluler degilsiniz siz bizim herseyimizsiniz (ozellikle de benim Smile) Sizi ogrendigim gunu hic unutmuyorum ( unutmak mumkun degil desem daha dogru olur Smile) Ben hep bir ablam olsun isterdim ama kimseyide kendime yakin hissedemezdim sizi gordukten sonra Cemre ablama oyle bir baglandim ki birdaha kopamadim desem hic de yalan olmaz onu gordukten sonra kalbim baska turlu oldu sanki de imdatlarimi duyup yardima geldi oyuzden onu ne birakabiliyorum ne de herkesle paylasabiliyorum Sad hicbir kuzenimi onun gibi cok sevmedim kimseye onun kadar cok baglanmadim o haric kimse kalbimde, aklimda, yuregimde degil o ozel o birtane icimdeki boslugu oyle bir doldurdu ki onu ordan kimse cikaramazzzz!! Seni oylesine degil OLUMUNE seviyorummmmmmmmm!! Sana coookkk ihtiyacim var!! Kalp olene kadar hic durmaz hep calisir derler bende seni oraya koydum, olene kadar hep yanimda ol diye, melegim orda kal olur mu??
(H)erşeyi farklı kılan ;
(E)nleri yaşadılar hepbirlikte..
(P)eşinizi bırakmadım Bİ AN bile..
(S)eviyoruz sizi hepimiz..
(İ)nanıyoruz sizlere.

Size anlatmaya calıstıgım sevgı ukardaki şiirimde belirtiyor..
Sizi nedensiz seviyorum.. Size bende buraya uzuuun uzuuuun yazılar yazmak isterdim.. Ama sevgimi sözcüklerle ifade edememki ben..
Umarım bu şiiri unutmazsınız .. Ve hep aklınızda olur Smile

Kıyamete Kadar HEPSİ .. Yas.Er.Ce Wink

YaseBush ! (;
Hepsiyi Ilk ciktiklarindan beri seviyorum
Ama bu normal bir sevgi degil
cok degisik birsey Wink
Nasil anlatilir bilmiyorum
ama cok seviyorum
4 Sene onlari görmek istedim olmadi
ama rüyalarim en sonunda gerceklesdi
dogum günümde 2.mayisda onlarla
bulusdum
O gün en mutlu günümdü
O günden baska mutlu gün yasicagimi sanmiyorum Smile
Süperdi
HEPSI SIZI COK SEVIYORUM
KIYAMETE KADAR HEPSI Smile
onlara söylücek şey bulamıyorum kelimeler kifayetsiz kalıyo.onlar benim yaşama sevinçlerim her sıkıldığımda,her ağladığımda,her üzüldüğümde onların bir resmine bakmak yetiyo o şarkıları dinlemek yetiyor onları çok sevdim seviyorum sevicemde.onlar benim hayatım damarlarımdaki akan kan olmazsa olmaz kalp ayakta hayatta kalmamı sağlayan insanlar.daha nediyebilirim ki sizi çok ama çok seviyorum.
''KIYAMETE KADAR HEPSİ''
[/color]Cıkalı yaklasık 5 yıl oldu.
Herkesin kalbinde taht kurdunuz.
Danslarınızla,şarkılarınızla,imza günlerinde,konserlerde ve bircok yerde hep göz kamaştırdınız.
Hepiniz birbirinizden güzelsiniz.
Hepiniz birbirinizden yeteneklisiniz.
Hayatınızda iniş çıkışlar yaşadınız..
Bazen hep beraber üzüldük bazen hep beraber agladık.
Hayatınızda umarım hep iyi günlerinizi hatırlarsınız.
Kendinize iyi bakmanız dilegi ile..

GizemOdabasi/İZMİR.
[color=#FF0000]
onlara söylücek şey bulamıyorum kelimeler kifayetsiz kalıyo.onlar benim yaşama sevinçlerim her sıkıldığımda,her ağladığımda,her üzüldüğümde onların bir resmine bakmak yetiyo o şarkıları dinlemek yetiyor onları çok sevdim seviyorum sevicemde.onlar benim hayatım damarlarımdaki akan kan olmazsa olmaz kalp ayakta hayatta kalmamı sağlayan insanlar.daha nediyebilirim ki sizi çok ama çok seviyorum.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Referans URL