Ben en cok su Huyumdan nefret ederim...Birisi bana yakiin davranmadigi an, kesinlikle bende yakin davranmam...Ve hemen herseye sinirlenirim...ama küsmem

...Kizdigim an yalniz kalmak isterim..
Siz hangi Huyunuzu sevmiyorsunuz??
Hemen her şeye değil belki ama bende çok çabuk sinirlenirim.Artık sorun olmasin die kendimi anında sakinleştirmeyi öğrendim. x)
ben de herşeye çok çabuk sinirlernirm,ouf ortalıı yıkarım,sona da pişmn olrum ama iş işten gçmiş olur.Iyy bn de bu huyumdn nefret ediorum
1.çekirdeği kabuğuyla beraber yerim hepsini değil yanlış anlamyın bi tabak dolu çekirdeği değil hani ne biliyim biraz böle yanmış kızarmış çekirdeği kabuğuğla beraber atarım ağzıma

2.Ben sinirlenince yada sinirlenmiş gibi gözüküyo oluyosam inatla birisi üstüme üstüme geliyosa o an karşimdaki insan için pek de iyi olmaz bağıırırım çağırırım o yüzden üstüme üstüme gelmelerinden sinir olurum bu benim en sevmediğim huylarım.
1) İnatçılık konusunda kendimi tutamıyorum. Mesela bir arkadaşım bana kötü bi söz söyledi o atışma meselesini mutlaka ben bitirmem lazım yoksa rahat edemem.
2)Herşeyi beğenmiyorum. Mesela bir elbise alıcam. Benim beğendiğim bişeyi başka biri beğenmedi direk bırakırım o alıcağım şeyi.
1- Çabuk sinirlenirim
2- Kimseye dargın kalamam :\
3- Çok safım

hemen herseye kanarim
veya birisi bana kötü davranirsa ben onunla asla konusmam ama benden af dileyince hemen herseyi unuturum
1-çoook inatçıyımdır
2-çabuk sinrlenmem ama sinirlendimmiden 2saat qeçmez bagırırım kimse susuturamamz kolay kolay sora içimden laf sayarım o kisiye çook sinirlenirim kısaca
3-iyi niyatliyimdir ve bnu kullanırlar
-Çok kararsızımdır.Herkesi çileden çıkarırım bu konuda

-İnatçıyımdır.Dediğimden dönmem.

-Biri beni kırdığı veya ben kırdığım zaman karşımdaki çoktan unutur bile ben çok uzun süre tavır yaparım.Bunu da hiç sevmiyorum

*- KoLay koLay affetmem kimseyi ...
*- Acaip sinirLiyimdir ve bu sinir üzerimden 1 gün geçmez (:
*- Çok çabuk ruh haLim değişir ...