Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Benim Anılarım =)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
ilk gördüğümden son gördüğüme kadar anlatıyım Smile

9 Haziran 2007-İst. Maxland

Biz erkenden gittik ama bir baktık upuzun kuyruk Big Grin O sıcakta bekle allah bekle biz artık giremiycez zannettik çünkü içerisi dolmuştu ama allahtan aldılar bizi Smile

Girdik işte hepsiyi bekliyoruz...Hepsi girdi herkes bağırıyo falan biz arkadaşımla o arada herkesi itip 2.sıraya geldik Big Grin süper bir konserdi ne denebilir ki Smile

1 Temmuz 2007-İzmir Maxland

Tatile gitmiştim aslında ama hepsinin geleceğini öğrenince hemen gittim Big Grin Bayağı kalabalıktı bu sefer çook erken geldim bekledim baya içeri girdim 2.sıradayım bu sefer...Hepsi çıktı öndekiler bir tepinmeye başladı aman allahım sonra bi baktım arkalara gitmişim Sad ben üzülmeye başladım işte babam kıyamadı beni omzuna aldı Big Grin ben de hafif bişeyim o zamanlar zaten çıktım omzuna. Sonra erene dikkatle bakmaya başladım o arkalara bakınca elimi feci biçimde sallayacaktım beni görmesi için Smile ve de öyle oldu gördü beni gülümsedi melek Angel

1 Aralık 2007- BGM konseri

Bu konserde özel birşey olmadı o yüzden geçiyorum Big Grin

9 Ağustos 2008-Kuruşme Arena

Gittiğim en mükemmel konserdi gerçekten...mekan süperdi zaten...
Erkenden gittim işte içeri almıyorlardı...sonra ileride köfteci vardı oraya gidelim dedik arkadaşla giderken bir baktım erenin annesi Smile Ben baktım gözlerimi alamıyorum o da beni gördü baktı bana bende o anda hemen bi "merhaba" deyiverdim Big Grin Ayşe teyze güldü Smile Sonra bi baktım esen abla falan da ordaydı ama ona birşey demedim Big Grin

Konser zamanı geldi işte girdik biz...Kızlar geldi...Süperlerdi ben ayağa fırladım bağırıyorum falan..Sonra arkadaki kadın otur falan dedi tabi takan kim Big Grin 3

Ara oldu aradayken erman abiyi gördüm işte her zaman konsere geliyo zaten Big Grin sonra kulisin önünde korumalarla laf atışmaya başladık ama tabiki faydası olmadı Sad

Sonra bitti işte çıktık konserden..bu arada Murat Boz'u da gördüm karşıdan geliyordu Big Grin

14 Aralık 2008-BKM söyleşi

Erkenden geldim kuyrukta çok kişi yoktu girdim sıraya işte...Sonra sitelerden tanıdığım bikaç kişiyle buluştuk konuştuk falan... Daha sonra içeriye girdik 3. veya 4.sıraya oturdum tam hatırlamıyorum..

Konuştular falan işte sıra imzaya geldi sırayla aldılar ben başlarda olduğum için çıkmakta pek zorlanmadım ama izdiham yaşandı resmen Confused

Neyse işte erenin önüne geldim konuşmamızı yazıyorum Big Grin

-Adın ne canım(Ölürümmm:rolleyesSmile
-Hilal(ama bende ses yok sadece fısıltıyla söyledim heyecandan eren tabiki anlamadı Big Grin)
-Efendim?
-Hilal (ere yine anlamadı Big Grin)
-Efendim?
-Hilal (heleşükür doğru söyleyebildim Big Grin)
-(imzalar) Al canım Smile
-Eren seni çook seviyorum Smile
-(Gülümser)

Ve gittim sonra çünkü resmen birbirlerini eziyorlardı hepsi de arada içeri gitti zaten sonra geldiler

1 Mart 2009-Tim Maslak Show Center

Çok güzel bir konserdi...Ama fotoğraf makinelerini almadılar sinir oldum Dodgy

Ben kenarda 3.sıradaydım hatta pınarabla 4 koltuk sağımdaydı Big Grin
Benim tarafımda yasemin vardı "yasemin"diye bağırdım 1 kere el salladı Big GrinBig Grin

En süperi ise;

Yasemin:Eren burada sana bir pankart var(pankartımı gösterir)
Ben tabi çok heyecanlıyım içimden bağır birşeyler söyle diyorum ama malesef söyleyemedim Sad
Eren (okur):Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gibisinden bişey dedi Smile

Arada işte yine erman abinin yanına gittim arkadaşım imza fln aldı
Kulisin de 3.katta olduğunu öğrendik yaseminin ablası öyle dedi ama malesef bulamadık Sad 3.kat yoktu zaten asansör de aradık bulamadık Sad

Hepsi bu kadar arkadaşlar...Okuduğunuz için teşekkür ederim Smile

[Resim: hepsi0010.jpg]
[Resim: hepsi0002.jpg]
süpeRLer canım.....
valla baştan sona kadar okudum süpermiş.
çok güzel canım
Çok güzel anıların varmış canım (:
Darısı başıma inşallah
Çok güzelmiş =))
Harika anıların var canım .. Hepside birbirinden şahane ..
Darısı biz hiç göremeyenlerin başına =((
Cok anilarin varmis baya sanslisinSmile
benim hiç anım yok
(07-16-2009 11:42 PM)İRemYasemin demiş ki [ -> ]Harika anıların var canım .. Hepside birbirinden şahane ..
Darısı biz hiç göremeyenlerin başına =((

Aynen Wink
Sayfa: 1 2 3
Referans URL