07-16-2009, 08:33 AM
ilk gördüğümden son gördüğüme kadar anlatıyım 
9 Haziran 2007-İst. Maxland
Biz erkenden gittik ama bir baktık upuzun kuyruk
O sıcakta bekle allah bekle biz artık giremiycez zannettik çünkü içerisi dolmuştu ama allahtan aldılar bizi 
Girdik işte hepsiyi bekliyoruz...Hepsi girdi herkes bağırıyo falan biz arkadaşımla o arada herkesi itip 2.sıraya geldik
süper bir konserdi ne denebilir ki 
1 Temmuz 2007-İzmir Maxland
Tatile gitmiştim aslında ama hepsinin geleceğini öğrenince hemen gittim
Bayağı kalabalıktı bu sefer çook erken geldim bekledim baya içeri girdim 2.sıradayım bu sefer...Hepsi çıktı öndekiler bir tepinmeye başladı aman allahım sonra bi baktım arkalara gitmişim
ben üzülmeye başladım işte babam kıyamadı beni omzuna aldı
ben de hafif bişeyim o zamanlar zaten çıktım omzuna. Sonra erene dikkatle bakmaya başladım o arkalara bakınca elimi feci biçimde sallayacaktım beni görmesi için
ve de öyle oldu gördü beni gülümsedi melek 
1 Aralık 2007- BGM konseri
Bu konserde özel birşey olmadı o yüzden geçiyorum
9 Ağustos 2008-Kuruşme Arena
Gittiğim en mükemmel konserdi gerçekten...mekan süperdi zaten...
Erkenden gittim işte içeri almıyorlardı...sonra ileride köfteci vardı oraya gidelim dedik arkadaşla giderken bir baktım erenin annesi
Ben baktım gözlerimi alamıyorum o da beni gördü baktı bana bende o anda hemen bi "merhaba" deyiverdim
Ayşe teyze güldü
Sonra bi baktım esen abla falan da ordaydı ama ona birşey demedim 
Konser zamanı geldi işte girdik biz...Kızlar geldi...Süperlerdi ben ayağa fırladım bağırıyorum falan..Sonra arkadaki kadın otur falan dedi tabi takan kim
3
Ara oldu aradayken erman abiyi gördüm işte her zaman konsere geliyo zaten
sonra kulisin önünde korumalarla laf atışmaya başladık ama tabiki faydası olmadı 
Sonra bitti işte çıktık konserden..bu arada Murat Boz'u da gördüm karşıdan geliyordu
14 Aralık 2008-BKM söyleşi
Erkenden geldim kuyrukta çok kişi yoktu girdim sıraya işte...Sonra sitelerden tanıdığım bikaç kişiyle buluştuk konuştuk falan... Daha sonra içeriye girdik 3. veya 4.sıraya oturdum tam hatırlamıyorum..
Konuştular falan işte sıra imzaya geldi sırayla aldılar ben başlarda olduğum için çıkmakta pek zorlanmadım ama izdiham yaşandı resmen
Neyse işte erenin önüne geldim konuşmamızı yazıyorum
-Adın ne canım(Ölürümmm:rolleyes
-Hilal(ama bende ses yok sadece fısıltıyla söyledim heyecandan eren tabiki anlamadı
)
-Efendim?
-Hilal (ere yine anlamadı
)
-Efendim?
-Hilal (heleşükür doğru söyleyebildim
)
-(imzalar) Al canım
-Eren seni çook seviyorum
-(Gülümser)
Ve gittim sonra çünkü resmen birbirlerini eziyorlardı hepsi de arada içeri gitti zaten sonra geldiler
1 Mart 2009-Tim Maslak Show Center
Çok güzel bir konserdi...Ama fotoğraf makinelerini almadılar sinir oldum
Ben kenarda 3.sıradaydım hatta pınarabla 4 koltuk sağımdaydı
Benim tarafımda yasemin vardı "yasemin"diye bağırdım 1 kere el salladı

En süperi ise;
Yasemin:Eren burada sana bir pankart var(pankartımı gösterir)
Ben tabi çok heyecanlıyım içimden bağır birşeyler söyle diyorum ama malesef söyleyemedim
Eren (okur):Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gibisinden bişey dedi
Arada işte yine erman abinin yanına gittim arkadaşım imza fln aldı
Kulisin de 3.katta olduğunu öğrendik yaseminin ablası öyle dedi ama malesef bulamadık
3.kat yoktu zaten asansör de aradık bulamadık 
Hepsi bu kadar arkadaşlar...Okuduğunuz için teşekkür ederim

9 Haziran 2007-İst. Maxland
Biz erkenden gittik ama bir baktık upuzun kuyruk
O sıcakta bekle allah bekle biz artık giremiycez zannettik çünkü içerisi dolmuştu ama allahtan aldılar bizi 
Girdik işte hepsiyi bekliyoruz...Hepsi girdi herkes bağırıyo falan biz arkadaşımla o arada herkesi itip 2.sıraya geldik
süper bir konserdi ne denebilir ki 
1 Temmuz 2007-İzmir Maxland
Tatile gitmiştim aslında ama hepsinin geleceğini öğrenince hemen gittim
Bayağı kalabalıktı bu sefer çook erken geldim bekledim baya içeri girdim 2.sıradayım bu sefer...Hepsi çıktı öndekiler bir tepinmeye başladı aman allahım sonra bi baktım arkalara gitmişim
ben üzülmeye başladım işte babam kıyamadı beni omzuna aldı
ben de hafif bişeyim o zamanlar zaten çıktım omzuna. Sonra erene dikkatle bakmaya başladım o arkalara bakınca elimi feci biçimde sallayacaktım beni görmesi için
ve de öyle oldu gördü beni gülümsedi melek 
1 Aralık 2007- BGM konseri
Bu konserde özel birşey olmadı o yüzden geçiyorum

9 Ağustos 2008-Kuruşme Arena
Gittiğim en mükemmel konserdi gerçekten...mekan süperdi zaten...
Erkenden gittim işte içeri almıyorlardı...sonra ileride köfteci vardı oraya gidelim dedik arkadaşla giderken bir baktım erenin annesi
Ben baktım gözlerimi alamıyorum o da beni gördü baktı bana bende o anda hemen bi "merhaba" deyiverdim
Ayşe teyze güldü
Sonra bi baktım esen abla falan da ordaydı ama ona birşey demedim 
Konser zamanı geldi işte girdik biz...Kızlar geldi...Süperlerdi ben ayağa fırladım bağırıyorum falan..Sonra arkadaki kadın otur falan dedi tabi takan kim
3 Ara oldu aradayken erman abiyi gördüm işte her zaman konsere geliyo zaten
sonra kulisin önünde korumalarla laf atışmaya başladık ama tabiki faydası olmadı 
Sonra bitti işte çıktık konserden..bu arada Murat Boz'u da gördüm karşıdan geliyordu

14 Aralık 2008-BKM söyleşi
Erkenden geldim kuyrukta çok kişi yoktu girdim sıraya işte...Sonra sitelerden tanıdığım bikaç kişiyle buluştuk konuştuk falan... Daha sonra içeriye girdik 3. veya 4.sıraya oturdum tam hatırlamıyorum..
Konuştular falan işte sıra imzaya geldi sırayla aldılar ben başlarda olduğum için çıkmakta pek zorlanmadım ama izdiham yaşandı resmen

Neyse işte erenin önüne geldim konuşmamızı yazıyorum

-Adın ne canım(Ölürümmm:rolleyes

-Hilal(ama bende ses yok sadece fısıltıyla söyledim heyecandan eren tabiki anlamadı
)-Efendim?
-Hilal (ere yine anlamadı
)-Efendim?
-Hilal (heleşükür doğru söyleyebildim
)-(imzalar) Al canım

-Eren seni çook seviyorum

-(Gülümser)
Ve gittim sonra çünkü resmen birbirlerini eziyorlardı hepsi de arada içeri gitti zaten sonra geldiler
1 Mart 2009-Tim Maslak Show Center
Çok güzel bir konserdi...Ama fotoğraf makinelerini almadılar sinir oldum

Ben kenarda 3.sıradaydım hatta pınarabla 4 koltuk sağımdaydı

Benim tarafımda yasemin vardı "yasemin"diye bağırdım 1 kere el salladı

En süperi ise;
Yasemin:Eren burada sana bir pankart var(pankartımı gösterir)
Ben tabi çok heyecanlıyım içimden bağır birşeyler söyle diyorum ama malesef söyleyemedim

Eren (okur):Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gibisinden bişey dedi

Arada işte yine erman abinin yanına gittim arkadaşım imza fln aldı
Kulisin de 3.katta olduğunu öğrendik yaseminin ablası öyle dedi ama malesef bulamadık
3.kat yoktu zaten asansör de aradık bulamadık 
Hepsi bu kadar arkadaşlar...Okuduğunuz için teşekkür ederim

![[Resim: hepsi0010.jpg]](http://img40.imageshack.us/img40/5146/hepsi0010.jpg)
![[Resim: hepsi0002.jpg]](http://img40.imageshack.us/img40/3479/hepsi0002.jpg)