Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 27 Ağustos İbo Show Programına Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
İbo show hakkındaki yorumlarınızı buradan paylasabilirsiniz..

NOT:hakaret,küfür we küçük düşerecek kelimeler sarfetmeyerek HEPSİ fanlarının farkını ortaya koymanızı bekliyorum Smile
Kesinlikle Hepsi çok güzellerdi.Smile
Çok iyiydiler her zamanki gibi..Smile
İbrahim Tatlıses ile Düetleride çok güzeldi..Smile
tek kelimeyle hepsimm mükkemeldi bide faik beye canli dahada güzel söylediklerini gösterdiler pala remziyleBig Grin
ama faik bey sözünü tutmadi ve ceketini cikarmadiConfused
ama yine Big Grin
HEPSI 1 NUMARABig Grin
Hepsi üyelerinden Eren ve Yasemin çok güzeldi özellikle Yaseminin Kıyafeti çok güzeldi.Bu iki kızın sesleri de güzeldi.Cemre hakkında yorum yapmak istemiyorum yaparsam olmaz burda Önemli NOT'a uymak gerekiyorSmile
dün izledim süperlerdi herzamnki gibi
Oyy oy oy Cemrem neydin öylee.. Geberdim öldüm bittim!!
Mükemmeldin..
O Pala Remzi diyişine varya ölürüm ya!! Big Grin
Nasıl bir şeysin sen..
Saçlarının ahenkle dans edişine, gözlerinin o mükemmel bakışına, sesinin o nağmelerine ölürüm!!

Cemrem mükemmel ötesiydin!! Angel
Yoshy ve Eren ablalarım siz de müthiştiniz.
Ayrıca Faik'i öldürmek istedim dün size nasıl kötü der inanamıyorum!!
Canlı yayına bağlanıcaktım ama numarayı bulamadım!!
pala remziii Smile

faik beye burdan anca tesuf ediyorum forum kuralları sebebiyle yoksa daha beter de bişi diyebilirdim de neyse Tongue Adam kendi reytingi uğruna neler yapıyor ya. cemreye tekrar helal olsun diyorum.

yaseminin de etek olayına koptum. kızcağız rahat rahat dans edemedi Smile
Şarkılarla,kıyafetlerle,tavır ve davranşlarla,konuşmalarıyla ve ibrahim tatlısesle olan pala remzi düetiyle hepsi yine SÜPERDİSmile
Hepsi her zaman ki gibi SÜPERdi... Yaseminim özellikle çook güzeldi , melekLer kıskandıı (: Bakışları, güzel gülüşüüüü , herşeyi mükemmeL.. Cemre'yle Eren abLada çok tatlıydı.. Canlı performans vererek herkese HEPSİ grubunun mükemmelliğini bir kez daha kanıtladılar..Diğer performanslarıda süper ötesiydi!
Ordaki tek sorun HEPSİ grubunu kabullenemeyen Faik beydi.. sürekLi başta grup ismini alaya alarak ve kızları küçümseyerek ortamı gerdi .. Ki Cemre , Eren ve Yasemin'inde bundan rahatsız olduğu çok belliydi
ya arkadaşlar bnde şarkı sölicem bnde bi albüm yapim diorum faik sölüyorsa o sesle hepimiz söleriz koptum onun şarkı söleyişine zuaaa((((:
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL