İbo show hakkındaki yorumlarınızı buradan paylasabilirsiniz..
NOT:hakaret,küfür we küçük düşerecek kelimeler sarfetmeyerek HEPSİ fanlarının farkını ortaya koymanızı bekliyorum 
Kesinlikle Hepsi çok güzellerdi.

Çok iyiydiler her zamanki gibi..

İbrahim Tatlıses ile Düetleride çok güzeldi..

tek kelimeyle hepsimm mükkemeldi bide faik beye canli dahada güzel söylediklerini gösterdiler pala remziyle

ama faik bey sözünü tutmadi ve ceketini cikarmadi

ama yine

HEPSI 1 NUMARA

Hepsi üyelerinden Eren ve Yasemin çok güzeldi özellikle Yaseminin Kıyafeti çok güzeldi.Bu iki kızın sesleri de güzeldi.Cemre hakkında yorum yapmak istemiyorum yaparsam olmaz burda Önemli NOT'a uymak gerekiyor

dün izledim süperlerdi herzamnki gibi
pala remziii
faik beye burdan anca tesuf ediyorum forum kuralları sebebiyle yoksa daha beter de bişi diyebilirdim de neyse

Adam kendi reytingi uğruna neler yapıyor ya. cemreye tekrar helal olsun diyorum.
yaseminin de etek olayına koptum. kızcağız rahat rahat dans edemedi

Şarkılarla,kıyafetlerle,tavır ve davranşlarla,konuşmalarıyla ve ibrahim tatlısesle olan pala remzi düetiyle hepsi yine SÜPERDİ

Hepsi her zaman ki gibi SÜPERdi... Yaseminim özellikle çook güzeldi , melekLer kıskandıı (: Bakışları, güzel gülüşüüüü , herşeyi mükemmeL.. Cemre'yle Eren abLada çok tatlıydı.. Canlı performans vererek herkese HEPSİ grubunun mükemmelliğini bir kez daha kanıtladılar..Diğer performanslarıda süper ötesiydi!
Ordaki tek sorun HEPSİ grubunu kabullenemeyen Faik beydi.. sürekLi başta grup ismini alaya alarak ve kızları küçümseyerek ortamı gerdi .. Ki Cemre , Eren ve Yasemin'inde bundan rahatsız olduğu çok belliydi
ya arkadaşlar bnde şarkı sölicem bnde bi albüm yapim diorum faik sölüyorsa o sesle hepimiz söleriz koptum onun şarkı söleyişine zuaaa((((: