Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Hepsimle tam tanısacakken... =(
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
2 Kasımda Hepsi konserine gitmiştim saat 12 de gittim ellerim doluydu pankartlarımla ayse diye biriyle tanıstım kulis kapısının orda dolanıyorduk sebnem özberk ve bahadır efe çıkmasınmı
birden cıglıgı bastık ve sebnem ozberkle tanısıp foto cektirdik saat 3de konser basladı hepsimmm pankartta yazan SİZİ ÖLESİYE SEVİYORUM yazısını görünce el sallaıp öpücük attılar beni bi ağlama krizi tuttu eren ağladıgımı gordu ama sadece bana gulumsemekle yetindi bu bana yettide arttı bile =) konser bitiminden sonra ayseyle güvenlik görevlisini aglaya zırlaya ikna ettik kulise girebilmek için ama salonun bosalmasını beklemek zorundaydık güvenlik görevliside bizimle beraber bekledi ama salonun bosalmasını beklerken kızlar çoktan arabaya binmişler bile ankara plakalı siyah bi arabada siyah gümüş pencerelerinden içeriside görünmüyordu ve arkalarından bakakaldık malesef yine onlarla tanısamamıstım =(=(
ayy üzüldum simdi ben=(
ama yinede kizlari gördün ve onlar sana öpücük attiler sen ona bak yaBig Grin
ben bunlarin hicbirini yasayamadim ne yazikki=
çok saol canım ama gercekten tam tanısacakken cok acı ya =(
ya geçmiş olsun cnm bnm ama sn nticeye bak eren sana öpücük atmış ben bunların hiçbirini yaşamadım
Ama bu da bir şeydir bence Smile
bende eren'e o arabadayken tam kolyemi vericektim camı zorladı melek'm ama cam açılmadı Sad bundan sonra konserlerde yanıma cam açıcı getiricem Big GrinBig GrinBig Grin bu arada üzülme canım ya ben seni gördüm galibaa çünkü bende o konserde vardım ve iki kişi ağlıyodu kulisin önünde Big Grin Smile
bak biz en azından konser dışındada daha yakından gördük bunu göremeyenlerde varr .. :/:/ bide yaseminin annesiyle uzun uzun muhabbet etmiştikk :/:/ foto filan çekildik yoshy'nin annesi erman burmalı ... Big GrinBig Grin bir kız yoshy'nn annesiyle konuştu 2 saat filan sonra yoshy'nin annesi en önde oturuyordu ve kızı yanına aldı ne şans yaa .. SadBig GrinBig GrinCoolConfusedConfusedAngel
(08-28-2009 09:00 PM)ErEnCi DiLaRa demiş ki [ -> ]ayy üzüldum simdi ben=(
ama yinede kizlari gördün ve onlar sana öpücük attiler sen ona bak yaBig Grin
ben bunlarin hicbirini yasayamadim ne yazikki=

aynennn yaa... ))):
üzüldüm ... =(=( ama yinede onları görmüşsün bu konuda şanslısın..=)=)
Evet, O Konserde Bende Vardım 06 Plakalı Bir Arabaya Binip Gittiler :'(
Ben o kadar bile göremedim Sad yinede şanslısın
Sayfa: 1 2
Referans URL