Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: En çok değer verdiğiniz...??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Buyrun...(:
ailem bnm için çok önemli hepsi de öyle karşılaştırma yapamam Big Grin
Eğer Doğruyu konuşuyosak gerçekten her zaman ailem 1. sırada gelir onları geçebilecek bi güç tanımıyorum ama sonra tabiki hepsim.
bunu asla oylama yapamam.tabikide aile her zamn için başta gelir şimdi hepsiyi seviyoruz ama sonuçta aileyi hiçbir zamn ikinci plana atamassın bunu hepsiyede sorsan ailenmi hayranlarınmı diye aile der şüphesiz.belki hayranlar geçici ama herzamn kalıcı.enine boyuna düşünmen lazım benim için heside ve çok yakın arkadşlarıomda önemli yani.herşeyi doğru konuşmak gerekirse
ßen hic biRini oy vermediim...cünkü o üsteki yazanLerin hepsi benim icin cok ama cok önemLi...
Ben diğere oy veririm ve diğer için kullanacağım cevap hepsi olur Smile Hepsinin benim içn ayrı ayrı değeri var aile ağır bassada ...
AiLE HEPSi VEDE KANKiLERiM ÜCÜDE BENiM iCiN COK ÖNEMLi ONUN iCiN 3ÜNEDE VERDiM Wink
Hepsi'm ailem ve kankilerim,hepsi de benim için cok önemli Wink
Ailem,arkaşlarım ve Yasemin Smile
aile tabiki de insanın ailesi olmadan yaşayamaz ailesi olcakki yaşayabilsin ve hepsi grubunlada güzel vakitler geçirebilsin yani ilk önce ailem öndedir herşeyden önce
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL