(08-03-2009 06:52 AM)büyüleyicihepsi demiş ki [ -> ] (08-03-2009 05:55 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-03-2009 04:04 AM)yasemin86 demiş ki [ -> ]bence hepsinin yeni şarkıları r&b,pop karışık olamalı.çünkü ben rock fazla sevmem hatta hiç sevmem diyebilirim:-/aman hepsi ne yapsa severim bende işte laf olsun
yaşasın sonunda imza 6yapmayı becerdim:Dbana imza yapmam için yardım eden arkadaşlara cok teşekkür ederim
biRaz fazla yaRdım almışsın gliba,çnkü imzan çok büyük ve çok güzel olmuş ((:
aRkadaşlar keşke söle bişy olsa => Biz şaRkı sözleRi yazsak,aRamızda en güzel şaRkı sözünü HEPSİ kışın çıkRacağı albümnde seslendiRse.Ne kdR güzl oluRdu aslında,çnkü eminmki bu sitede olan heRkesin,aşk,ailevi,arkadaşlı,maddi,manvi yani muhtemelen biR soRunu vaRdır ve bizleR bu soRunları dile getiRecek şaRkız sözleRi yazsak ve bu sözleRi HEPSİ yoRumlasa sizce de güzel olmaz mıydı?? Pınar abla ne deRsin?? BiRaz düşünseniz HEPSİ ailesi olaRk,sizce de güzel fikir değil mi?? (:
Bence de güzel olurdu.
acba bizi duyan oluR mu??

gzel tabi gzl oluRdu ama sesimizi duycaklaRnı hiç sanmıoRum,umudumu yitiRdim!!

(08-03-2009 05:55 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-03-2009 04:04 AM)yasemin86 demiş ki [ -> ]bence hepsinin yeni şarkıları r&b,pop karışık olamalı.çünkü ben rock fazla sevmem hatta hiç sevmem diyebilirim:-/aman hepsi ne yapsa severim bende işte laf olsun
yaşasın sonunda imza 6yapmayı becerdim:Dbana imza yapmam için yardım eden arkadaşlara cok teşekkür ederim
aRkadaşlar keşke söle bişy olsa => Biz şaRkı sözleRi yazsak,aRamızda en güzel şaRkı sözünü HEPSİ kışın çıkRacağı albümnde seslendiRse.Ne kdR güzl oluRdu aslında,çnkü eminmki bu sitede olan heRkesin,aşk,ailevi,arkadaşlı,maddi,manvi yani muhtemelen biR soRunu vaRdır ve bizleR bu soRunları dile getiRecek şaRkız sözleRi yazsak ve bu sözleRi HEPSİ yoRumlasa sizce de güzel olmaz mıydı?? Pınar abla ne deRsin?? BiRaz düşünseniz HEPSİ ailesi olaRk,sizce de güzel fikir değil mi?? (:
Hepsi'nin profesyonel bir müzik grubu olduğunu unuttun sanırım.Onlar profesyonellerle çalışıyorlar...
(08-03-2009 07:44 AM)Darkblue demiş ki [ -> ] (08-03-2009 05:55 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-03-2009 04:04 AM)yasemin86 demiş ki [ -> ]bence hepsinin yeni şarkıları r&b,pop karışık olamalı.çünkü ben rock fazla sevmem hatta hiç sevmem diyebilirim:-/aman hepsi ne yapsa severim bende işte laf olsun
Hepsi'nin profesyonel bir müzik grubu olduğunu unuttun sanırım.Onlar profesyonellerle çalışıyorlar...
evet

ama gerçek bir dahi çıkarsa neden olmasın (Örn:eychbusra)
Valla taniyonmu bilmiyorum bi Derya var kardesi de Deniz ?
Soyismini valla bilmiyom