(08-04-2009 03:19 AM)yasemin86 demiş ki [ -> ]olabilir bence neden olmasın çnceki albümlerinde yapmıştı çokta güzel olmuştu bence.bide bu arada imzam küçüktü ya büyülttüm onu 
yha ama önce yaptıı albmde ki rap, rock la pop laRışık olan müzikteydi,yani sadece rock da rap yapmamıştı.Ama single sadce rockmış sanıRım ve sadce rock oluRsa pop - rock kaRışık olmazsa rapin olması mümkn olmayabiliR,bunu demk istedim ben
iyiyim bende

ee ne konusuyodunuz az önce sanirim hepsiyle ilgili
(08-04-2009 05:25 AM)Darkblue demiş ki [ -> ]Değişiklik yapmak isteyebilirler.Zaten Şaka albümü ile değişiklik yaptılar. Ama genel olarak bakarsak Hepsi'nin tarzı R&Bdir.Bazı arkadaşlar Hepsi rock tarzında albüm ( single ) çıkaracak diyor.Bu yanlış bir bilgi olur.Hepsi rock müzik altyapısını kullanarak,rap veya R&B yapacaktır yine...
ama duymadın mı,HEPSİ Gülçin gidnce tarzlarını deiştiRmeye kaRar veRdi.Yani R&B deil,rock üzeRnde çalışmayı deniceklR,zatn single biR deneme bnce,beenilck mi,tutucak mı die yeni tarzlaRı bn böle düşünüoRum.Zten HEPSİ'nin taRzını,dansı deişteRecei hakkında hbRler var,yani böle şelR vaR,bunlaR doğRu bildiim kadaRıyla
Ya bence Hepsi rock da yapsa onlara yakisir...

bide ben Rock müzigini coook Seviyorum...Rock ile Rap karisimi olursa harika olur

Yaklasik "Hep bana" gibi

ama onlar ne yaparsa yapsin Süperler yaa...

(08-04-2009 06:42 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-04-2009 05:25 AM)Darkblue demiş ki [ -> ]Değişiklik yapmak isteyebilirler.Zaten Şaka albümü ile değişiklik yaptılar. Ama genel olarak bakarsak Hepsi'nin tarzı R&Bdir.Bazı arkadaşlar Hepsi rock tarzında albüm ( single ) çıkaracak diyor.Bu yanlış bir bilgi olur.Hepsi rock müzik altyapısını kullanarak,rap veya R&B yapacaktır yine...
ama duymadın mı,HEPSİ Gülçin gidnce tarzlarını deiştiRmeye kaRar veRdi.Yani R&B deil,rock üzeRnde çalışmayı deniceklR,zatn single biR deneme bnce,beenilck mi,tutucak mı die yeni tarzlaRı bn böle düşünüoRum.Zten HEPSİ'nin taRzını,dansı deişteRecei hakkında hbRler var,yani böle şelR vaR,bunlaR doğRu bildiim kadaRıyla
Hepsi rock müzik yapacak diyorsun yani ?

Tekrar ediyorum şarkılarda rock altyapısı kullanabilirler.(Kullandılar da zaten ) Ama Hepsi'den,Şebnem Ferah,Haluk Levent,Duman,Mor ve Ötesi gibi ''rock'' müzik yapmasını beklemeyin.Rock müzik altyapısını kullanmak farklı rock müzik yapmak farklı

Danslari Degismesin Sarkilari olabilir
(08-04-2009 06:45 AM)Darkblue demiş ki [ -> ] (08-04-2009 06:42 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-04-2009 05:25 AM)Darkblue demiş ki [ -> ]Değişiklik yapmak isteyebilirler.Zaten Şaka albümü ile değişiklik yaptılar. Ama genel olarak bakarsak Hepsi'nin tarzı R&Bdir.Bazı arkadaşlar Hepsi rock tarzında albüm ( single ) çıkaracak diyor.Bu yanlış bir bilgi olur.Hepsi rock müzik altyapısını kullanarak,rap veya R&B yapacaktır yine...
eet,röportajda mı neRde işte biyRde görmştüm,ama bakalım kısmet

öle duyumlaR vaR ama göRcez neleR olck ((:
(08-04-2009 06:46 AM)CEMRE-İDİL demiş ki [ -> ]Danslari Degismesin Sarkilari olabilir
ama cnm taRz deiştiRirleRse dans da deişmek zoRunda öle deil mi?? Mesela düşnsene hip hop da rap ya da rock haReketleri ne deRece doğRu oluR ki?? Ayyyy düşnnce komik bi sahne glio insann gözünn önüneeee

(08-04-2009 06:47 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-04-2009 06:45 AM)Darkblue demiş ki [ -> ] (08-04-2009 06:42 AM)e.y.c hayranı demiş ki [ -> ] (08-04-2009 05:25 AM)Darkblue demiş ki [ -> ]Değişiklik yapmak isteyebilirler.Zaten Şaka albümü ile değişiklik yaptılar. Ama genel olarak bakarsak Hepsi'nin tarzı R&Bdir.Bazı arkadaşlar Hepsi rock tarzında albüm ( single ) çıkaracak diyor.Bu yanlış bir bilgi olur.Hepsi rock müzik altyapısını kullanarak,rap veya R&B yapacaktır yine...
eet,röportajda mı neRde işte biyRde görmştüm,ama bakalım kısmet 
öle duyumlaR vaR ama göRcez neleR olck ((:
(08-04-2009 06:46 AM)CEMRE-İDİL demiş ki [ -> ]Danslari Degismesin Sarkilari olabilir
ama cnm taRz deiştiRirleRse dans da deişmek zoRunda öle deil mi?? Mesela düşnsene hip hop da rap ya da rock haReketleri ne deRece doğRu oluR ki?? Ayyyy düşnnce komik bi sahne glio insann gözünn önüneeee 

Tekrar ediyorum şarkılarda rock altyapısı kullanabilirler.(Kullandılar da zaten ) Ama Hepsi'den,Şebnem Ferah,Haluk Levent,Duman,Mor ve Ötesi gibi ''rock'' müzik yapmasını beklemeyin.Rock müzik altyapısını kullanmak farklı rock müzik yapmak farklı