(07-24-2009 01:31 AM)KıYaMeTe KaDaR HePsİ demiş ki [ -> ]..Playstation da genel olarak Pes 09 oynarım mesela.
Bende Pes,GTA,Tomb Raider,Resident Evil Metal Gear Solid,Call Of Duty serilerini çok severim.Bunun dışında son zamanlarda Mirror's Edge Assassin's Creed,Left For Dead göze çarpan oyunlar

Playstation 3 için çkan Little Big Planet oyunu için sayfalarca yazı yazmam gerek sanırım

Gerçekten çok güzel bir oyun
Sahip olduğunuz oyun konsolu var mı arkadaşlar ? Ve beklediğiniz oyunlar nelerdir ?
(07-24-2009 01:40 AM)Darkblue demiş ki [ -> ]Sahip olduğunuz oyun konsolu var mı arkadaşlar ? Ve beklediğiniz oyunlar nelerdir ?
Konsolum
yok ama
5 yıllık tarihi eser bir bilgisayarım var.Sorunsuz oynayabildiğim pes 6
var.Beklediğim oyun ise her seneki gibi pes serisinin son çıkacak oyunu yani pes 2010.Anca bekliyorum zaten oynayamıyorum.Bilgisayar kaldırmıyor.Pes 2009 zu ilk çıktığında biraz oynamıştım.Oyuncular mehter takımı gibi ilerliyordu 2 ileri bir geri

Hobilerim: Psp Oynamak (Playstationportable)(Need For Speed Underground Oyunu ) Internetrte girmek face ..Vs..Disari Cikmak Resim Cekmek

En Sevdigim Müzik türü Grup hepsi sarkilari ve. Rock..(Her türlü müzik dinlerim Techno ve electro hic sevmem :Bööh)
En sevdigim sanatcilar
Ilk HEPSI TABIKI en özel ve güzelleri

Murat Dalkilic
Yusuf Güney
Gökhan Özen
Hayko Cepkin
Sagopa Kajmer
Vs...

Fobilerim: Hayvanlar :Böö hic sevmem Ve Cok korkarim onlardan
(07-24-2009 02:20 AM)MeTy*BkC demiş ki [ -> ]
Murat Dalkilic
Fobilerim: Hayvanlar :Böö hic sevmem Ve Cok korkarim onlardan
Demek hemşerimi seviyorsun bende severim Murat dalkilicı
Bende tam tersi hayvanları çok severim özellikle köpekleri.
Böcekleride severim sevmem desem yalan olur.Çünkü kolayı çok seviyorum.EE kolanın içindede böcek olunca böcekleride sevmiş oluyorum

Biraz iğrençlik yapmak istedim.Ama malesef doğru içerisinde böcek var.Cola özütü böcekten üretiliyor.Ama tadı çok güzel

ıcınde yarıs olan her oyuna aşığım döwüs oyunlarından nefret ederim.müzik dinlemeye,konserlere gitmeye we film izlemeye bayılırııımmmm gulmeyı eğlenmeyı gezmeyı, içinde hepsi we hadise olan herşeyı sewerim

) bıde ewa mendes takıntım war butun fılmlerını fılan izlemişimdir magnum reklamına kadar

)
vay be sohbet iyice koyulaşmışş...

bu arada herkese slm
bende genelde GTA veya böle kız oyunları filsn oynarım aama metin2 yi çook seferek oynarım doom2 yi çok seferim fakat tek başıma oldumda ve oda karanlık çook korkuyorum oynuyamıyorum
(07-24-2009 07:32 AM)-YáseMervé- demiş ki [ -> ]SELAM
KiiZLAR
VE TABii ERKEKLER 
NABER NASiiLSiiNiiZ ?
BENiiM CANiM COK SIKIIN 
niye sıkkın canım söyle bize derdine çare bulalım