Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Twilight (Alacakaranlık)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Hayatımın en güzel filmi dediğim bu filmi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir vampirdi. İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu vampir yani kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez bir şekilde ona aşık olmuştum. Isabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmedigi küçük kasabası Forks'a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hale sokar. Edward şimdiye kadar, içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir. Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en çok değer verdiği insan olan Isabella İki sevgili kendilerini tutku ve tehlike arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur. Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap.

[Resim: 1.jpg]
filmini izlemedim ama kitabını almayı düşünüyorum herkes bayağı bir övüyor bende merak ettimSmile
bu filminde Edwardında Hastasıyım
İlk izlediğimde hoşuma gitmişti ama artık bence sıktı .. Sad
Süper bi film gerçekten harika milyon kere izlesem bıkmam zaten 20'yi geçmiştir izlediklerim edward'm vampir sevgilim [LL] sağol canım
kitabının çeyreği bile olmayan bir filmBig Grin
ama kitabı süpper ezbere biliyorum kaç kez okudum 4*ünüde halada okuyorumBig Grin
yeni ay gelsede gitsek demiBig Grin
sağol canım..

süper bişi ya xD sıkı takipcisiyim Smile kitaplarınıda dilminide izledim.
fiLmi 4 kez izLedim Smile

sağoL paylaştığın için...
Arkadaşlar müthiş bir film ve şimdi yeni bilgiler paylaşacağım.Daha doğrusu resimleri paylaşacağım.

Eğer ilgi gösterirseniz ben devam edeceğim.

Bella voleybol sahasında:
[Resim: j63jwn.jpg]

Bella voleybolda 2:
[Resim: 2ivd308.jpg]

İlk evini görüşünde:
[Resim: 4se00l.jpg]

İlk evini görüşnde 2:
[Resim: 2qn5dp3.jpg]

Arabasının yanında:
[Resim: 2nm3f29.jpg]

Arabasının yanında 2:
[Resim: zkpu1w.jpg]