Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Atmaca Oyununa Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Oyunumuzu Nasıl Buldunuz? Yorumları Alalım
(09-01-2009 10:01 PM)Miss Cémré demiş ki [ -> ]Evet çoo..k güzel bir oyun bunu bnde oynamak istemiştim =)) Daha önce Show Tv'de 4.Aranıyor programına katıldıklarında bu oyunu oynamışlardı süpper umarım 3 karttan biri benim olur inşallaah (:

(09-01-2009 10:17 PM)GözdeRen demiş ki [ -> ]ayy süper yaa...Bayıldım...

(09-01-2009 10:19 PM)~yoshirem~ demiş ki [ -> ]Ben oynadıım.. İnşallahh o kartlardan birisi benim olurr..
Onları çook seviyoruum.
. Umarım oluurr.
. İnşallaah oluurr.. Smile

(09-01-2009 10:24 PM)HiLaL-Ck demiş ki [ -> ]cok süperr oyunmus saolunn!

(09-01-2009 10:26 PM)" Hazal.Ck ! demiş ki [ -> ]Evet güzel bir oyunmus , bende "atmaca " deyince kuş adı olarak düsünmüstüm , kafadan "atmaca" olarak koyulmus bu ad Smile
Ve insallah,insallahh o kartlardan biri benim olur Smile

# LoLipop *[YY demiş ki*' pid='27946' dateline='1251877352']
süper bir oyun bayıldım yhaa
inşallah ben kazanırım

[EB'm demiş kiEzgi' pid='27958' dateline='1251877916']
Oynadım süper ya inş. kartlardan birini kazanabilirimmm=)

(09-01-2009 10:52 PM)Bush.YY demiş ki [ -> ]Oynıycam birazdaann..
Umuyorumki o 3 karttan birisi inşallah benim. Smile
bende oynadım çok güzel olmuş. Ama keşke daha uzun, daha çok soru olsaydı... Big Grin Acaba bu kartlar ne imzalı kart mı, yoksa oyun ile ilgili bir kart mı...?
evet kart ne kartı Smile
Güzel ve anlamlı bir oyun ama video biraz çızırtılı idi o yüzden ne demek istedikleini fazla anlayamadım.Sonuncu olmuş olabilirim.
Bende yorum yapmıştım ablacım benimkisi yok Sad
Ben çok begendim ya bu kadar sıcak kanlı olduklarını görmek ve en azından bizim için(fanlar) birşeyler yapmaları ne güzel birşeydir bu bende oyunu 4. aranıyorda görmüştüm hatta piyasaya sürülmesini çok isterdimSmile HepsiATMACA-(KUTU OYUNU) Smile NE güzel olurdu yaSmile
o kartlardan biri benim olsa dünyanın en mutlu insanlarından biri olurdum... Şanslı olduğumu düşünmüyorum ama inşallah o kartlardan birinide ben alabilirim Smile oyun çok güzelll
Bende oynadım ve süperdi Big Grin
Formuda gönderdim Big Grin
Acaba ne kartı? Wink
Kart mail ile mi gelecek? Smile
Umarım bende Hepsi'den ilk kartımı kazanırım Big Grin
çok güzel bir oyun ayrıca verdikleri cevaplara bayıldım Big Grin
ben çok beyendim
inşallah kartlardan bitanesi benim olur
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL