tvde
dergide
gazetede
konser afişinde
(çok geç olsada)dizide
arkadaştan

TABİKİDE TV DE OLMAZ OĞLAN İLE HATTA HATIRLIYORUM TATİLDEYDİK BEN TEK BAŞIMA ODADAYDIM DEDİM Kİ 1 MÜZİK KANALINA BAKAYAYIM İYİKİ DE BAKMIŞIM YA GRUP HEPSİ'NİN OLMAZ OĞLANI BAŞLADI DEDİM 1 İZLİYEYİM BAKTIM KENDİ ENDİME DEDİM Kİ BU KIZLARDA İŞ VAR =)
SONRA SONRA KLİPLERDE GÖRE GÖRE ALIŞTIM VE GELDİĞİMİZ EN SON HAL BU KOYU HEPSİ FANI İŞTE
bnde olmaz olğlanda tanıdım ve işte buuu dedim sonra yalan sonra kasetler derken şimdi sırılsıklamım

)
Bir Gün Tv İzliyodum Canım Sıkıldı Powertürkte Olmaz Oğlan Klibini Gördüm Bu Kızlar Süperr Dedim Hayranlıktan Öte Bir Şey Ama !
İlk Olarak Tv'de bi radyo programında dinlemiştim onları.İlk çıktıkları zamanlardaydı.Olmaz oğlanla tanıdım onları.
bende olmaz oğlanla tanıdım daha sonra yalan klibini görür görmez cdlerini aldım((:
Olmaz oglanı klibini izledim.. Süperlerdi.Bende Hayran oldum sonra gitgide hayranlıktan cıktı bu sevgi..
Cok büyük bişi oldu
ben hep dizi izlerdim aradada kral tvye bakrdım güzel şarkı fln çıkarmı diye sürekli baktığımda hepsinin olmaz oğlan şarkısı ama hç durupta dinlemezdim ya bune ya hep bu şarkı derdim hwe açtığımda olmaz oğlan ama hiç dinlemedim değştiriyodum hep kanalı sonra ben içeri geçtim bi baktım olmaz oğlan çalıyo tv açık dedim ki alla alla kim bunlar koştum bi baktım hepsi şarkı çok hoşuma giti 1 dinledim 2 dinledimhoşuma gitti sonra dergilerde gazetelerde gördüm bi baktım fanları olmuşum 5 sene böle geldi geçti

kuzenim tempo sıngleını almıştı dinledik.zaten o günden beri dinliyorum.

ben dergide falan gördüm bi arkimde çok seviyodu öyle öyle başladı