Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 4 Eylül PAL Fm Radyoya Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
4 Eylülde Cuma PAL fm Radyo programına yorumlar
çok güzeldi.cemre ablanın taklidine bayıldım zaten.yasemin ablaya geçmiş olsun.ve şimdiden yasemin ablanın doğum günü kutlu olsun.SİZİ ÇOK SEVİYORUZ.KIYAMETE KADAR HEPSİ.
Her zamanki gibi süperlerdi !
Yoshy'me çooo..k geçmiş olsun..
hepsi yine süperdi umarım yaseminin sesi biran önce düzelir gerçi onları sesi herzaman güzel
Program çok ama çok güzeldii . Smile
Yasemin'e üzüldümm, sesi gitmiş Sad
Ayrıca Cemre'nin ibo taklidi de çok güzeldi.. Smile Mesaj atmıstım,onu da okudular ve cevapladılarrr Smile
Bir de bugün 20:30 da bir pragramı mı varmış anlamadım ama ondan bahsettiler ?
Süperdi ya çok eğlenceliydi:)Doyamadım valla kızlara.Çok içten ve çok sempatiklerdi.Yoshy çok geçmiş olsunSad.Ama unutma biz seni her halinle seviyoruzzz.Cemrenin pala remzi performansı da süperdi çok eğlenceliydiSmile
20.30 daki programı anlayan varmı program çok güzeldi geçmiş olsun yasemin abla ama programı anlayamadım
Çok Güzeldi =)
Minii'min İbo Taklidi Süperdi =)
Mail Çok Atmıştım Ama Okunmadı =(
Yase Geçmiş Olsun...
ay süperdii yaa...Orda okadar tatLi konustuLarkii buarada Yasemine gecmis oLsuun...
Cemre de canli söLedii süperdii...Cok qüzel bir haber aLdim aLmanyada konserLeri olcak yine stuttgarta coook mutluyum yaa...acaba nezaman bu konser...4 gözle beklicemmBig Grin
Gerçekten çok güzeldi. Yasemin ablamızın sesinin kısılmasına çok üzüldüm ama yinede sesi çok hoştu. Cemre ablamızın taklidi fln süperdi. Güzel bi program olmuştu. E-mail attım ama biraz geç attım galiba o yüzden okunmadı. Ya dediklerini tam anlayamadım ama Beyaz Showa 20.30 da katılıyoruz mu dediler bana mı öyle geldi. Bu arada sitemizden bahsedip bizlere bu güzel duyguyu yaşattıkları için onlara ayrıca tşk ediyorum.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL