Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Niye seviyorsunuz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Cemre'yi niye seviyorsunuz?
Tatlım Benim Cemre'm Kusursuz Bir Prenses (L) Onu Sevmemek Mümkün mü Neden Sevdiğime Gelince O Çok Doğal,Güzel,Şeker,Tatlı O Bir Melek ONU ÇOOOK SEVİYORUM Heart Kelimelere Dökülmez cemrem Angel
Bambaşka o ya Smile ekranda gördüğümde sanıyorum oturup muhabbet edioruz o kadar bambaşkalar ya moralim bozuk olsun cemre*nin giflerine resimelrien bakıyım moralim yerine geliyor inanılmaz bişey bu onların varlıqı yetiyor ) tek kelimeyle Smile bnm için rüya gibi birsi herks gibi bnde çok seviyorum onu (L)
bikere çoook güsel yha aslında anlatılmaz yaşanır çook güsel bi duyg bu nasıl anlatsam bilemiyorum
Ya Bi Neden Bulmak Gerçekten Çok Zor. Onu Sevmek İçin Bir Neden Aramak Bile Hata olur Benim Kanılarıma Göre. O öyle tanımlanamaz biri ki bi konuda umutsuzluğa kapıldığımda onun resimlerine bakmak bile beni en mutlu insan yapıyor o an. Ya ne bilim kelimeler yetersiz kalır onu anlatmak imkansız ya imkansız. O öyle biri ki benim için onun elini tutup o gözlerine bakmak hayal dahi olsa ondan vazgeçemiyorum işte. O vazgeçilmez bişi melek mi yoksa insan mı bazen gerçekten arada kalıyorum.Gece rüyamda onun yakınında olduğumu gördükçe o inanılmaz duyguyu yaşıyorum.Ne kadar onun yakınında olamayacağımı bilsem de o hayali görünce inanın ki ondan vazgeçmek aklınıza bile gelmiyor.Ama o rüyadan bi uyandığımda allahım keşke gerçek olsaydı dediğim bi hayal kalıyor sonucunda.Ama ona yaklaşma hissi içime doğdukça daha bi gayretle çabalıyorum. Kim ne derse desin o benim vazgeçilmezim, hayatımda ailemden sonra değer verdiğim 2.kişi. Ömrümün sonuna kadar da bu böyle olucak. Belki onun benden haberi bile olmicak.Belki o beni tanımadan hayatına devam edicek ama ben asla onsuz yapamicam.Kanatsız meleğimi asla unutmicam.
cemreyi çok sevmemin nedeni çok doğal ve çok sempatikler bi arkadaşımızın dediği gibi anlatılmaz yaşanır aslındaSmile))...
Gercekten bilmiyorum,nedensiz seviyorum onu,onda beni ceken bir sey var.. Heart
Niye sevmiyelim ki Smile) Sevilcek nedenlerini sayarsam burdan fizana yol olur Smile O yüzden onu her haliylen seviyoruz (:
cemreyi seviyoruz hemde çok ama nedensiz seviyoruz yani bi anlatmaya başlasak oooo bu intrnet sitesinin hafızası yatmez
Ona olan sevgimin bi nedeni yok herşey o (L)
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL