09-04-2009, 08:29 AM
09-04-2009, 09:51 AM
Tatlım Benim Cemre'm Kusursuz Bir Prenses (L) Onu Sevmemek Mümkün mü Neden Sevdiğime Gelince O Çok Doğal,Güzel,Şeker,Tatlı O Bir Melek ONU ÇOOOK SEVİYORUM
Kelimelere Dökülmez cemrem 
Kelimelere Dökülmez cemrem 
09-04-2009, 07:09 PM
Bambaşka o ya
ekranda gördüğümde sanıyorum oturup muhabbet edioruz o kadar bambaşkalar ya moralim bozuk olsun cemre*nin giflerine resimelrien bakıyım moralim yerine geliyor inanılmaz bişey bu onların varlıqı yetiyor ) tek kelimeyle
bnm için rüya gibi birsi herks gibi bnde çok seviyorum onu (L)
ekranda gördüğümde sanıyorum oturup muhabbet edioruz o kadar bambaşkalar ya moralim bozuk olsun cemre*nin giflerine resimelrien bakıyım moralim yerine geliyor inanılmaz bişey bu onların varlıqı yetiyor ) tek kelimeyle
bnm için rüya gibi birsi herks gibi bnde çok seviyorum onu (L)09-05-2009, 02:06 AM
bikere çoook güsel yha aslında anlatılmaz yaşanır çook güsel bi duyg bu nasıl anlatsam bilemiyorum
09-05-2009, 02:15 AM
Ya Bi Neden Bulmak Gerçekten Çok Zor. Onu Sevmek İçin Bir Neden Aramak Bile Hata olur Benim Kanılarıma Göre. O öyle tanımlanamaz biri ki bi konuda umutsuzluğa kapıldığımda onun resimlerine bakmak bile beni en mutlu insan yapıyor o an. Ya ne bilim kelimeler yetersiz kalır onu anlatmak imkansız ya imkansız. O öyle biri ki benim için onun elini tutup o gözlerine bakmak hayal dahi olsa ondan vazgeçemiyorum işte. O vazgeçilmez bişi melek mi yoksa insan mı bazen gerçekten arada kalıyorum.Gece rüyamda onun yakınında olduğumu gördükçe o inanılmaz duyguyu yaşıyorum.Ne kadar onun yakınında olamayacağımı bilsem de o hayali görünce inanın ki ondan vazgeçmek aklınıza bile gelmiyor.Ama o rüyadan bi uyandığımda allahım keşke gerçek olsaydı dediğim bi hayal kalıyor sonucunda.Ama ona yaklaşma hissi içime doğdukça daha bi gayretle çabalıyorum. Kim ne derse desin o benim vazgeçilmezim, hayatımda ailemden sonra değer verdiğim 2.kişi. Ömrümün sonuna kadar da bu böyle olucak. Belki onun benden haberi bile olmicak.Belki o beni tanımadan hayatına devam edicek ama ben asla onsuz yapamicam.Kanatsız meleğimi asla unutmicam.
09-06-2009, 01:46 AM
cemreyi çok sevmemin nedeni çok doğal ve çok sempatikler bi arkadaşımızın dediği gibi anlatılmaz yaşanır aslında
))...
))...09-06-2009, 05:17 AM
Gercekten bilmiyorum,nedensiz seviyorum onu,onda beni ceken bir sey var.. 

09-06-2009, 06:23 AM
Niye sevmiyelim ki
) Sevilcek nedenlerini sayarsam burdan fizana yol olur
O yüzden onu her haliylen seviyoruz (:
) Sevilcek nedenlerini sayarsam burdan fizana yol olur
O yüzden onu her haliylen seviyoruz (:09-06-2009, 07:05 AM
cemreyi seviyoruz hemde çok ama nedensiz seviyoruz yani bi anlatmaya başlasak oooo bu intrnet sitesinin hafızası yatmez
09-07-2009, 12:47 PM
Ona olan sevgimin bi nedeni yok herşey o (L)