Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Hiç ummadğınız bir anda Eren karşınıza çıktı,tepkiniz ne olurdu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Hiç ummadığınız bir anda eren karşınıza çıkarsa sizin tepkileriniz nasıl olurdu?

ben donar kalırdım heralde sonra eren gittimi kendime gelir niye konuşmadım diye kendimi paralardımSmile
bende donar kalirdim...oanda napcamii unuturdum...ve derdimki yok bu gercek oLamazBig Grin
İlk başta donar kalırdım ağzımdan bi kelime bile çıkartamazlardı o an ama daha sonra büşra bu son şansın der direk konuşmaya fotoğraf çekinmeye fln dalardım.Sonra Direk Cemre Ablamı Sorardım.Cemre Ablama yazdığım ve uzun zamandır adres elimde olmadığından dolayı veremediğim mektubu vermesi için ona yalvarırdım.
ben heralde sizin gibi donar kalirdim yannii neyapcami bilemezdim ona bir gülücük atip devam giderdim ve eve geldiimde ya ben neden erenle konusmadim veya neden bir fotoraf cekdirmedim yanii baska bisey de yapamazdimmSmile
Hemen koşar sarılırdım Big Grin
Önce bir yutkunurdum,sonra gidip Eren diye bir ikiziniz var mı ? diye sorardım.. Big Grin
Diyecegi cevap farketmez ben direk sımsıkı sarılırdım,foto cektirirdim ve en önemlisi de aklında kalayım diye konusurdum Smile
önce beni hatırLadın mı Eren abLa ben başak derdim Big Grin

sonra fotoğraf çektirirdim bide sarıLırdım...Heart
fenalaşırdım onla karşılaşmak feci bişey olurduu.
seviyorum ya (: mutlu olurum
kesnlke aqzım beş karış açık kalırdı.. sonraa kendimi cimcikleipp bu rüyamı yoqsa qercek mi die düsünr sonra boynuna atlardm Big Grin
ben o an donar kalirdim . oka girerdim resmen ve ne diyecegimi sasirirdim .. gözlerimi erenimden ayiramazdim ..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL