erenle sadece bir gün geçireceksiniz ..onunla beraber ne yapmak isterdiniz....???
ben olsaydım onunda gezmeye giderdim sinemaya falan ..yemek yerdik birlikte..seni çok seviyorum ..EREN ...KIR ÇİÇEĞİM
erenle bir gün geçirecek olsam ona kalbimden glen bagzı sözleri iletirdim tüm sözleri iletmeye bir gün yetmez erene ona yazdıgım şiirleri okurdum ve unutulmaz bir gün geçirmek isterdim
ben fotaraf cekınırdım video yaya alırdımm boll boll sonra sormak ıstedıgım bı cok seyı sorardım

özellikle erenle bulusma sansım olsa onunla yemege gtmek ısterdım ben

muhabbet ederek yemek yapardık düntya mufağından çok seviyorum dünya mutfağını beraber konuşa konuşa yapardık aahhh ahhh hayal işte
:heart:ben olsam eren ile hep evde dururdum film izlerdik internet oyunları oynardık şarkılarını beraber söyleyerek video çekerdikbeninkiside böyle bir hayal......
bnde bol bol resim çekinmek isterdim o anı ölümsüzleştirmek için ...

BEN OLSAM ONA HAYLLERİMİ ANLATIRDIM ONUN HAYALLERİNİ DİNLER ONUNLA SOHBET EDERDİM
ben olsam eren ablaýa önce münih'i gezdirirdim birlikte resim cekinmek isterdim...onunla sohbet etmek isterdim...onunla bir gün daha gecirebilirmiyim diye sorardim haha
böyle iste ...
önce beraber resim ve fotoğraf çekinmek isterdim sonra onunla gezerek fotoğraf makinelerimizle fotoğraf çekmek ayrıca mutfağa girip birbirinden leziz yemekler yapmak vee çılgınca kalan zamanımızda şarkı söylemek isterdim onunlaaaa...[/font]