Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: En Çok Neden Ağlarsınız ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
yanlış anlaşıldığımda
ya sizHuh
bazen sinirden aqLiya biLirim ben...
bide kaLbimi kirarLarsaa
KIZLARLA (YANİ YAKIN DOSTLARIMLA)tartıştığımızda ağlarım ama hemen barışırız,bide canım nedensiz bişeye çok sıkıldığında oturur ağlarım,insanlar beni çok sıktığında mesela bugün
Haksız Yere Suçlandığımda Üzüldüğüm İçin Değil sinirden ağlarım ve saçımı tuttuğum gibi küçük bi tomar saçımdan gider ama eğer içten ağlama bakımındansa ailem eğitim konusunda yalandan yere üniversiteyi bikerede kazanamazsan gidemezsin gibi şeyler diyo beni kızdırmak için.Gerçek olma imkanını düşünerek çok ağlarım.
en cok arkadaslarimla mesela kavga edersem cok üzülür ve evde algarim
2 side hepsiyi cooooooooook özledigim zamanlarda odama kapanir ve fotograflarina bakarak algarim
sinirlenince çok ağlarım Smile
yakınımı kaybettiğimdeSad
Bilmem Big Grin
sinirlendiğimde.....
Hiç beklenmedik bi anda ağlayabilirim .. Örnegin Hepsimizin bi videosunu izlerken yada konserlerinde o kadar alkısla birlikte çıktıklarında kendimi tutamayıp ağlarımm .. Heyecandan .. Sinirlendigimde üzüldüğümdede ağlarım..Bence ağlamak yemek yemek Hepsiyi sevmek gibi bi ihtiyaçtır ..Bi tür boşaltımdır içindeki hersey boşalır .. Rhatlarsın Smile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL