arkadaşlar powertürk ü dinliyorum hep sır parçasını çok az çalıyorlar..bizim burda tek çeken radyo ..o yüzden lütfen benimle aynı fikirdeki arkadaşlar lütfen powertürk e sonsuz baskı yapalım ki çok dah çok çalsınlar..lütfen bana yardım edin..mail atalım telefon açalım..lütfeen
Mini mix.den dolayı az bir kısmını çalıyorlardır (:
Valla ben powertürk e uyuz oluyorum...boşuna da uğraşmayalım derim çünkü biz Selim g. fanları o kadar uğraştık hatta protestoya gittik kanalın önüne ne fayda...bi daha gelmeyin dediler üstüne de...gene de siz bilirsiniz..
biz elimizden geleni yapalım..sonuçta onlar kendileri kaybeder..biz izlemezsek reyting die bişiy kalmaz

biz elimizden geleni yapalım.SONUÇTA ONLAR KAYBEDER..bizizlemedikten sonra reyting die bişiy kalmaz.hepsi için herşeyi yaparız

Biz elimizden geleni yapalımm ama faydası olmazsa izlemeyelim ki reytingleri dşsün
eCeReN[EE demiş ki' pid='38326' dateline='1252599249']
Biz elimizden geleni yapalımm ama faydası olmazsa izlemeyelim ki reytingleri dşsün
sana katılmıyorum ızlememk yerıne daha cok mail atıp ıstekte bulunursanız calarlar

ben sıze mail adresini telefonunu bulayım arayalım beraber istek yapalım hep beraber sonra onlar desin ki wayy be hepsı fanlarına bak

Evet Hepsi gücünü bir kez daha ortaya koyalımm

Baş edemesinler bizimle

Süper olur valla Pınar abla (: