Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 10 Eylül Kral Fm-Tv'ye Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
10 Eylül Kral Fm-Tv'ye Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz
Ben Karal Tv'den İzleyemedim ama radyodan dinliyorum.Pınar ablacım gerçekten bağlandığın zaman senin konuşmanı dinlemek de hepsinin o seslerini duymak da fanların sevgisini belirtmesi de çok güzeldi gerçekten.Ailemin evde olması nedeniyle 3 defa denedim yanlız ulaşamadım. ama herşey çok güzeldi.
Süper , kıyafetleri olsun .. Söyledikleri sarkılar olsun .. Hepsiyle süperler ya Big Grin
Halada devam ediyor^^
İzliyooorummm [=
Program çok ama çok güzeldi.Keşke mail'de alsalardı,öyle daha çok şansım oluyordu.. Smile
önümde 3 telefonla aradım,hangisi tutarsa artık bi yandan da hepsiyi dinliyorum ,5 kere düştü ama cevap yok Sad
Ama çook güzel ve eglenceli bir program oldu . Smile
Program harikaydı.. Özellikle Yasemin'in saç modeline bayıldımmm Smile
Program harika'ydıı !
Pınar abla baglandıın Smile
Cok eglenceliydi
İlk giriste resim cektirdiler cok güzeldi .
Gelişleri , konuşmaları , dansları hersey mükemmeldii .
Ama hiic atılan mesajları okumadılar , onun yerine canlı telefon baglantıları yaptılar .
Ben izlerken cok keyif aldım , süperdiii Rolleyes
Süper bir programdı.O iki saate doyamadım <3
Yasemin'mden yine gözlerimi alamadım.
Telefon elimden düşmedii ama bağlanamadım. Off off Sad
Konusamadım,baglanamadım bir türlü telefona,bu seferki programda az telefon aldılar gibi geldi bana.Sanki diğer konuklarda telefon daha çok alınıyordu Sad
Neyse program harikaydı.Zaten Hepsi'nin oldugu her program mükemmel <3
Yine herzamanki gibi çok iyiydi ama biraz daha siyasi mesaj verseler daha iyi olabilirdi
kizlar herzamanki gibi tatliydilar ...Smile
ama email yollana bilseydi cok iyi olurdu
ginede süperlerdi Güzel bir programdi Smile
her zamanki gibi süper ötesi bi programdı kızlar da öyle hepsimi seviyorum yaaaBig Grin
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL