Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 11 Eylül Radyo Viva'ya Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
11 Eylül Radyo Viva'ya Yorumlarınızı Buradan Paylaşabilirsiniz
şuan dinliyorum çok qüzeL ya Smile teş. ederiz herşey için onların seslerini duymak dünyaya bedeL =D
onları çok seviyorum her gittikleri programı kaçırmadan izliyorum bir birinden güzel üç prensese başarılarının devamını dilerim
Çok süperLer. e-posta attım ama hiçbiri okunmadı Sad
onları tekrar duymak çok güzel ama hiç mail okunmadı Sad
Ya seslerini duymak gerçekten güzeldi sohbet de güzeldi yalnız ya hiç mail okunmadı hiç tel bağlantısı yapılmadı.50'den fazla mail gönderdim 5-6 defa sms gönderdim 100'e yakın telefonla aradım.Gerçekten böyle yapmaları benim için bi hayal kırıklığı oldu.Dün gece o kadar heyecanla girersem ne dicem etcem diye düşünürken bugün 1 kişiyi bile almadılar.Bu ben olmasam dahi en azından 1 fanının onlarla görüşmesini gerçekten isterdim.Ama bunların dışında program gerçekten çok güzeldi.
süperdi her zamanki gibi kusursuzdular bizim hakkımızda yaptıkları yorumlara bittim bizde sizi çook özledik konsere de gelicem sizi çok seviyorum
Çok güzeLdiii Smile Harikalarr
Kızlar her zamankisi gibi süperlerdi ama programda hiç mail okunmadı yaSadSadSad
ewt program çok güzeldi epey bilgiler aldık sır şarkısının klibi resimlerle alakalı olcakmış tabiki tamamı degil yine dans ederler çok merak ediyorum dogrusu eren seni çok seviyorum sesini duymak cok güzel..
Sayfa: 1 2 3
Referans URL