Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Diziden neden ayrıldı?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: 404993125000.jpg]

'Kavak Yelleri'nin yeni bölümlerinde yer almayan Dağhan Külegeç açıklamalarıyla kafaları karıştırdı. Diziden kendisinin ayrıldığını ifade eden Külegeç, diğer yandan da diziyi çok özlediğini itiraf etti.

Diziden neden ayrıldı?

GÜNAYDIN Giriş Saati : 11.09.2009 11:15
Güncelleme : 11.09.2009 16:14

'Kavak Yelleri'nin yeni bölümlerinde yer almayan Dağhan Külegeç açıklamalarıyla kafaları karıştırdı. Diziden kendisinin ayrıldığını ifade eden Külegeç, diğer yandan da diziyi çok özlediğini itiraf etti.
Gençlik dizisi 'Kavak Yelleri'nde 'Efe' rolünde oynayan Dağhan Külegeç, geçen sezonun son bölümünde otomobiliyle denize uçmuştu. Yeni sezonda o otomobilden çıkamayan tek kişi olan Külegeç'in bu ayrılığı ile ilgili türlü senaryolar yazılmıştı. Sette yaşanan bir tartışmadan sonra senaryonun bu şekilde değiştirildiği söylenirken; bir başka dedikodu ise; Külegeç'in uzun süredir sette mutsuz olduğu ve ayrılmak istediğiydi.
sarp daha iyi bence Smile
Efe daha iyiydi ya ouf .. ! Ayrılmasa iyi olacaktı ! Teşekürler idilcim
Efe'yle daha guzeldi =)
zaten izLemiorumBig Grin
of ama ya gitmeseydiiii ya ben çok seviom o yok artıkk dizinin tadıda yok Sad
Sağol canım.
Ben kendi istedi diye okumuştum bi yerde daha Smile
baş rolden biri gitti ama sarp daha ıı o yamuk ağaz gıttıBig Grin
Efe'siz tadı çıkmıyo ya...:'(
Keşke dizinin finaline doğru falan Efe yeniden girse ...hani ölmemiş falan gibisindenn Big Grin
(09-12-2009 02:32 PM)dJmArsLi demiş ki [ -> ]Efe daha iyiydi ya ouf .. ! Ayrılmasa iyi olacaktı ! Teşekürler idilcim
aynen
Sayfa: 1 2
Referans URL