Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 17 Eylül Poptürk'e Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
17 Eylül Poptürk'e Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz
Süper Gidiyo Mükemmel. Çok Doğallar İnş Maillerimiz OkunurSmile
Programm coook güzeldiii ,hatta muhteşem,hayatımın programı Big Grin
İlk yayına ben baglandımm,cok süperdi,sesimin nasıl çıktıgını şu an cok merak ediyorum. Smile
kısaca Süperdi Smile
Süperdi her zamanki gibi (:
Yasee'm sesine taptıgıım süperdiiin (:
Hepsi'de süperdi (:
Ama telefonum bağlanamadı Sad Çok üzüldüm.
çok güzeldi hepsi harikaydıı=)Rolleyes
Çok süperdi Smile
Keşke bende orda olabilseydim. Smile
Bağlananlar çok şanslılar Wink
Teşekkürler.
Ayyy HAZAL sen miydin arayannnnn Smile ne güzell konusabildin onlarlaSmile
MAILLER Hicc okunmadi Sad cok üzüldüm
ama GRUP HEPSIMMMMMMM süperlerdi herzamanki gibi ve programm komik gecdi hahaha hikayeleri hele Smile
aaa hazal sen miydinSmile

Bu arada programda mailim okunmadı aksilik peşimi bırakmadığı gibi abim de telefonumu benden izinsiz aldığı için arayamadım ama program çok güzeldi eğlenceliydi.Ama benim için en güzel yanı Trabzona Gelebileceklerini söylediler.Samsundan en fazla 4-5 saat sürüceğinden mutlaka giderim.Yanıdığımızda olduğu için kesin o konserde olurum. Samsuna gelirseler zaten kimse durduramaz beni o ayrı toplarım bizim tayfayı yallah samsunaSmile
program süperdi ama hayranlari kiskandim=(
(09-17-2009 05:52 AM)" Hazal.Ck ! demiş ki [ -> ]Programm coook güzeldiii ,hatta muhteşem,hayatımın programı Big Grin
İlk yayına ben baglandımm,cok süperdi,sesimin nasıl çıktıgını şu an cok merak ediyorum. Smile
kısaca Süperdi Smile

hatta sana sunucu havva dedi demi? Big Grin program harikaydı keşke bende orda olabilseydim buarada mailim okunmadı ona çok üzüldümSad
Sayfa: 1 2 3
Referans URL