09-17-2009, 05:08 AM
09-17-2009, 05:18 AM
Süper Gidiyo Mükemmel. Çok Doğallar İnş Maillerimiz Okunur

09-17-2009, 05:52 AM
Programm coook güzeldiii ,hatta muhteşem,hayatımın programı 
İlk yayına ben baglandımm,cok süperdi,sesimin nasıl çıktıgını şu an cok merak ediyorum.
kısaca Süperdi

İlk yayına ben baglandımm,cok süperdi,sesimin nasıl çıktıgını şu an cok merak ediyorum.

kısaca Süperdi

09-17-2009, 06:04 AM
Süperdi her zamanki gibi (:
Yasee'm sesine taptıgıım süperdiiin (:
Hepsi'de süperdi (:
Ama telefonum bağlanamadı
Çok üzüldüm.
Yasee'm sesine taptıgıım süperdiiin (:
Hepsi'de süperdi (:
Ama telefonum bağlanamadı
Çok üzüldüm.09-17-2009, 06:05 AM
çok güzeldi hepsi harikaydıı=)

09-17-2009, 06:06 AM
Çok süperdi 
Keşke bende orda olabilseydim.
Bağlananlar çok şanslılar
Teşekkürler.

Keşke bende orda olabilseydim.

Bağlananlar çok şanslılar

Teşekkürler.
09-17-2009, 06:09 AM
Ayyy HAZAL sen miydin arayannnnn
ne güzell konusabildin onlarla
MAILLER Hicc okunmadi
cok üzüldüm
ama GRUP HEPSIMMMMMMM süperlerdi herzamanki gibi ve programm komik gecdi hahaha hikayeleri hele
ne güzell konusabildin onlarla
MAILLER Hicc okunmadi
cok üzüldümama GRUP HEPSIMMMMMMM süperlerdi herzamanki gibi ve programm komik gecdi hahaha hikayeleri hele

09-17-2009, 06:12 AM
aaa hazal sen miydin
Bu arada programda mailim okunmadı aksilik peşimi bırakmadığı gibi abim de telefonumu benden izinsiz aldığı için arayamadım ama program çok güzeldi eğlenceliydi.Ama benim için en güzel yanı Trabzona Gelebileceklerini söylediler.Samsundan en fazla 4-5 saat sürüceğinden mutlaka giderim.Yanıdığımızda olduğu için kesin o konserde olurum. Samsuna gelirseler zaten kimse durduramaz beni o ayrı toplarım bizim tayfayı yallah samsuna

Bu arada programda mailim okunmadı aksilik peşimi bırakmadığı gibi abim de telefonumu benden izinsiz aldığı için arayamadım ama program çok güzeldi eğlenceliydi.Ama benim için en güzel yanı Trabzona Gelebileceklerini söylediler.Samsundan en fazla 4-5 saat sürüceğinden mutlaka giderim.Yanıdığımızda olduğu için kesin o konserde olurum. Samsuna gelirseler zaten kimse durduramaz beni o ayrı toplarım bizim tayfayı yallah samsuna

09-17-2009, 06:18 AM
program süperdi ama hayranlari kiskandim=(
09-17-2009, 06:20 AM
(09-17-2009 05:52 AM)" Hazal.Ck ! demiş ki [ -> ]Programm coook güzeldiii ,hatta muhteşem,hayatımın programı
kısaca Süperdi
hatta sana sunucu havva dedi demi?
program harikaydı keşke bende orda olabilseydim buarada mailim okunmadı ona çok üzüldüm