Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 23 Eylül Saba Tümer Programına Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
23 Eylül Saba Tümer Programına Yorumlarınızı buradan paylaşabilirsiniz
izleyemedim yha uff
izliyemedim ya. Ufo'ymuş uzlaylılarmış Haktan mıdır nedir adam 1 saat konuştu. Sonrada geç oldu, yarın okul var diye annem izletmedi internetten izlersin sonra dedi ama internettede yokkkkkkkkkk. Saba Tümer'de akıllılık edip yarın okul var program geç saatte diyip ilk konuk olarak Hepsi'yi çıkartsaydı ya. Bide hep 2 konuk olurdu dün 5 konuk çağarmış o adama 1 saat verdi geri kalanlara her halde 15 dk fln kaldı.
okulumun olmasına ve annemin yat diye kızmasına rağmen programı izledim Smile
çok tatlıydılar herzaman ki gibi özelliklede yaseminin kıyafetine bayıldım =))
Evet Ufolardan konusup durdular bende cikmazlar daha sandim ve rahatsizim gittim yattim Big Grin
ben baktim ufoöara falan ve gökceadaya bende gitmistim ve mlsf ufo göremedim keske son 3 ayda gitseydim ve orda kalsaydimmBig Grin
O UFOMUDUR NEDİR ONUN YÜXÜNDEN İZLEYEMEDİM PINAR ABLA NOLUR VİDEOSUNU EKLE YA UUUFFF =(=(
Ben izledimm ama Hepsim keşke ilk çıksaydı.
Onların çıktığı anı kaçırmıyım diye o uzaylılar hakkındaki şeyi de izlemek zorunda kaldım..
Tırstım resmenn yaa Sad
Hepsi için nelere katlanıyorum,ama değerr.
Programm harika ötesi bir şeydi. Çok tatlılardıııı Smile
İzledim çok güzeldi!Ama 2-3 kişinin mail'lini okudu Saba. =( 15-20 dk durdular ama güzeldi. =)
İzledim o anakadar göz kapaklarım dayanmıyodu ama kızları görünce uykum gitti birden Big Grin süperlerdi
Sayfa: 1 2 3
Referans URL