Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Küçük yakışıklı hayranlar..? (MK Ekim 09)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Mk dergisi(ekim 2009.) 28. sayfa 3. soru=

Pek çok çıtır kız hayranınız var,Peki küçük yakışıklı hayranlarınız sizin ençok hangi yönlerinizi seviyorlar.?

Cemre =Bilmem onlara sormak gerek bende merak etim şimdi.

Şimdi erkek hepsi fanları cemrenin merak etigi soruya cevap verelim mi?

Ben en çok cemrenin elleriyle saçını savuruşunu seviyorum iki yana dogru yada ortadan tek eliyle savuruşu yani cemrein saçları benim cemrede en çok begendim özlellik(simsiyah ve up uzunHeart.)Blush
Konuyu, Cemre kemer bölümüne açtım(aslında bu sorunun cevabını birtek cemre merak etmiş o yüzden buraya açtım ) sadece cemre hakında olan görüşlerimizi mi? dile getirmek zorundayızSmile
(10-03-2009 09:10 AM)Hykorza demiş ki [ -> ]Mk dergisi(ekim 2009.) 28. sayfa 3. soru=

Pek çok çıtır kız hayranınız var,Peki küçük yakışıklı hayranlarınız sizin ençok hangi yönlerinizi seviyorlar.?

Cemre =Bilmem onlara sormak gerek bende merak etim şimdi.

Şimdi erkek hepsi fanları cemrenin merak etigi soruya cevap verelim mi?

Ben en çok cemrenin elleriyle saçını savuruşunu seviyorum iki yana dogru yada ortadan tek eliyle savuruşu yani cemrein saçları benim cemrede en çok begendim özlellik(simsiyah ve up uzunHeart.)Blush
Konuyu, Cemre kemer bölümüne açtım(aslında bu sorunun cevabını birtek cemre merak etmiş o yüzden buraya açtım ) sadece cemre hakında olan görüşlerimizi mi? dile getirmek zorundayızSmile

cemre bolumune actıgına göre ewet sadece cemre ıle ılgılı görüşlerinizi dile getirmelısınız Smile
ben cemrenin bakışlarını çok seviyorum
saol cnm bilmiyordum;O
ya hiçmi erkek yok birileri mesaj atsın şu konuya
Pekte küçük olmasam da bi erkek hepsi hayranı olarak cemrenin bakışlarını ve gülüşünü seviyorum...
haydii hiç mi erkek kalmadı
sitede çok az erkek var
herşeyini seviyorumm saçının bir teline sahip olmak için nelerrr vermezdim anlaymazsınızz..!
bende küçük olmasamda erkek hayranlarından biriyim Smile
Cemre mi çok seviyorum gülüşünü saçlarını çok sıcak kanlı çok tatlı onu çok seviyorum Cemre'M
seninle tanışabilmek için senin le bir tek kelime konuşabilmek için herşeyi yapardım bitanem
Sayfa: 1 2
Referans URL