Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Nefes / Vatan Sağolsun..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Yönetmen Levent Semerci'nin Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan 2 bin 365 metre yükseklikteki Karabal Jandarma Karakolu'nu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikayesini anlattığı "Nefes: Vatan Sağolsun" adlı film yarın vizyona girecek.

Senaryosunu Levent Semerci ile İlker Altınay ve Hakan Evrensel'in yazdığı filmde, Akan Atakan, Barış Aydın, Barış Bağcı, Cüneyt Deniz, Doğukan Polat, Ekin Bulut, Engin Baykal, Ersin Cem Bilgin, Ertunç Atar, Faruk Uysal, Göktay Tosun, Hakan Bulut, Hakan Turutoğlu, İbrahim Aköz, İlker Kızmaz, Kadircan Kulbay, Koray Ezgin, Melih Kokucu, Mete Horozoğlu, Muharrem Bayrak, Okan Avcı, Onur Gürsoy, Orhan Doruk Şengezer, Ozan Tekcan, Ömer Tahsin Çetin, Özgür Eren Koç, Serkan Altıntaş, Serkan Yatan, Sinan Ateş, Soner Caner, Turgay Atalay, Utku Duman Akan Atakan, Barış Aydın, Barış Bağcı ile Cüneyt Deniz rol aldı.

Yapımcılığını Murat Akdilek ve Levent Semerci'nin üstlendiği, müziklerini Fırat Yükselir'in yaptığı filmin konusu özetle şöyle:

"Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla telsiz röle istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu'nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu röle istasyonu ile sağlanacaktır. Güneydoğu'da Irak sınırına yakın bir ilçedeki Komando Tugayı'nda görevli yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek 2 gün süren intikalin ardından karakola ulaşır. Askerler, karakoldaki jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar, son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ederler."
Duymuştum sağol
Önemli değil..
bu film yarin sinemaya gelcek
belki bakarim=)
izledim harikaydı.
bana göre tüm türk gençlerinin izlemesi gereken bir film
süperdi çok etkilendim.
Sağol Canım Belki İzlerim (:
Rica ederim (:
Teşeqürler qsum (:
sinemaya geldiği ilk gün izledim filmi tek kelimeyle mükemmel bir film.
Önemli değilll (:
Sayfa: 1 2
Referans URL