Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 27 Ekim Radyo Klas Programına Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
27 Ekim Radyo Klas Programına Yorumlar buraya..
Çok süperdi, ama yayına biraz geç girdi sanırım konuk kısmına 8 geçe açtım ben, birşeyler anlatıyordu ama buna rağmen muteşemlerdi.. Yarışma oldu 2 kez, bende çok hızlı yazıp attım demekki benden hızlılarıda varmış. Smile Bidahakine inşallah diyereeek yorumumu bitiriyoruum Blush
bende yollicaktım ama hangı sarkı olduğunu bilemedim hehe Smile bence değişik bır program oldu dıgerlerıne gore en azından hep bılındık tarz seyler sormadı..barıs manco sarkısınıda cok ıyı soyledıler
bnce çok güzel ve değişik bir program oldu bnde yolladım ama kazanamadım barıs manço şarkısınıda gerçekten çok güzel söyledilerSmile
bence de cok degisik ve eglenceli bir program oldu Smile
yarısmaya bnde katıldım ama tabii ki kazanamadımm,en azından ilk söylenen sarkının hangisi oldugunu soyleselerdi Sad Tongue
çok güzel bi programdıı.. cidden barış manço şarkısını çok güzell söylediler..bilgilerimi doldurmuş soruyu bekliyordumm 1 sn bile olmadı soruyu cevaplayalı ama benden de hızlılarıı varmışş demek ki!!artık ankara'yada konsere bekliyoruz 1 yıl oluyoo yaniiBig GrinBig Grin
Sayfayı açtım bekliyodum soruyu sorduğu anda cevabı yazıp yolladım ama maalesef benden hızlı bi kişi çıktı yani Erzurumdan Dilan tebrikler. Smile

Ayrıca kara sevda'yı çok güzel söylediler küçüklük anıları da süperdi. =)
Harika'ydı Gerçekten Smile Barış Manço Şarkısı Çok Hoş Geliyodu Kulağıma
İmzalı Albümü İse O Kadar Yolladım Saniyede Dilan Demir Diye Bi Kız Kazandıı Sad
Cemre'm Sen Yine Süperdiin Heart
bencede süper bir programdi... Smile
yaa bende hizli yazdigimi düsünmüsdümmm ama kazanamadim yaa dogru cevab IYISIN sarkisi degilmiydi .... ilk Onu caldilar cünküü... Smile off ya bendede sans olsa ... Sonra gine bir soru sordu HEPSI gittikden sonra gine yavasdimmm olcak sey degil Sad neyse napalim artikk Kizlar bu arada süper söylediler sarkiyida Smile begendim ama kizlarin sesi baya bir Yorgun geliyorduu konusduklarinda... baya yorulmuslarr kiyamam .... Smile gine radyo programlari beklerizzzz...SmileTongue
cidden harika bi programdı.soruları bildiğim halde cvp veremedim çünkü programın mail adresini açırdım bulamadım.bulduklarım yanlıştı.ama cevaplarım hepsini biliyodum olsun artık bi dahakine gerçekten albümü kazanmak isterdim olsun çıksında alırız.Barış manço şarkısını çok güzel söylediler gerçekten çok beğendim sesler fln çok uyumluydu şarkıya.Ben çok eğlendim gerçekten
Sayfa: 1 2 3
Referans URL