Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: manga avrupanın en iyi sanatçısı seçildi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Avrupa'nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri, Almanya'nın başkenti Berlin'de dağıtıldı.

Törende, ''Avrupa'nın En İyi Sanatçısı Ödülü''nü Türk rock müzik grubu Manga alırken, ''Single Lady'' videosuyla ''En İyi Video'' ve ''Halo'' şarkısıyla ''En iyi şarkı'' kategorilerinde ödül alan Beyonce, aynı zamanda ''En İyi Kadın sanatçı Ödülü''nü de alarak törenden 3 ödülle birden ayrıldı.

''En iyi erkek sanatçı ödülü'' Eminem, ''En İyi Müzik Grubu Ödülü''nü ''Tokio Hotel, ''En İyi Rock Grubu Ödülü''nü Green Day kazanırken, ''En iyi çıkış yapan sanatçı Ödülü''nü Lady Gaga, ''En iyi canlı performans gösteren grup ödülü''nü İrlandalı grup U2 ve ''En iyi sahne performansı'' kategorisinde de Linkin Park ödül aldı.

İrlandalı rock grubu U2, törenden önce Berlin Duvarı'nın yıkılışının 20. yıldönümü nedeniyle tarihi Brandenburg Kapısı (Brandenburger Tor) önünde bir konser verdi. Konseri, çok sayıda U2 hayranı izledi.
atv heberde izledim bende
gerçekten çok sevindim gerçekten bu seneki albüm şarkıları fln çok güzeldi hakk ettiler.inş hepsiyide orda görürüz birgün.bide lady gaga nın almasına çok sevindim çok doğru bir tercih.linkin park ın almasınada çok sevndim harika bir grup oda ben o alır diye umuduyodum manganın yerine ama yinede süper
devamını bekliyoruz...haketmişlerdi
SEVERİM MANGA'YI Smile ZATEN ONLAR SEÇİLMELİYDİ Smile HEPSİ'DEN SONRA MANGA'YI SEVERİM Smile Big Grin
evet bencede hak ettiler bizim burda olmusdu ama ben gidemedim Sad beyonce de süperdi.... artikkk HEPSiyideee bekliyoruzz Smile
eved yaa süper bencede
demin yine izLediim süperLer ya bide coook dadLu aLmanca konusmus Smile
İyi hakediyorlardı zaten.Başarılılardı.
Ay Cok Sevindim !!
BeNce DoqRu Bİ SeçiM MaNGA gusel bi GRupp
Sayfa: 1 2
Referans URL