Arkadaşlar Cemre'ye Cemrecilerle süpriz tadında bişey hazırlamak istiorum duygu ve düşüncelerinizi anlatan bi video olacak.. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit, Cemreye bir yazı yazıp bana yollayacaksınız. Bukadar.. Resim falan gerekmiyor.. Katılcak olan arkadaşlar bu başlık altına yazsın yazısını ve yahutta Buket Yasemin-Çamlı profilli face'e mesaj atsın yazısını..
Hayatıma Anlam Katan Melek ♥
Hergün seninle açıyorum hayata gözlerimi,bir melek olduğunu düşünüyorum bazen (: öyle tatlısın ki aklımı dünyadan alıkoyuyorsun şekerliliğinle...Ben bu yazıya duygularımı dökemesemde bi gayret sarfedip çalışıyorum işte x) AMA ŞUNU BİL Kİ BEN SENİ DAİMA SEVİYORUM MELEĞİM ♥
Cemrell'Aysarı♥/< Ölümüne...(:
ben katılıyorum
CEMRE ABLAMA
Cemre Abla Seni Çok Seviyorum,
Mersin de Oturduğum İçin Seni Hiç Göremiyorum
Ben İstanbul da Oturuyor Olmasamda Her Zaman Senin Yanındayım Aslında
Sen Hayatsın,Çünkü Sen Güzel,Tatlı,İyi,Yardımsever,İyimser Kısaca HAYATSIN
Bende Herkes Gibi KIYAMETE KADAR CEMRECİYİM!!!!!!!!!!
Mersinden Esengül
Cemre abla seni gerçekten çok seviyoruz
bizi gülçin abla yüzünden terketmediğin için sağol
seni ve tüm grup arkadaşlarını çok seviyoruz......
aramızda bir laf vardır.
'KIYAMETE KADAR HEPSİ'
Hani vardır ya üzgün oldugumuz anlarda pembe gözlük takarız benim pembe gözlügüm sizler oldunuz.Ben üzgün oldugum anlarda yakınlarım ve sizlere bakarak aydınlandım.Resimlerinize bakarak sizlerin yanında olma duygusunu yaşadım.gözümden göz yaşları belirirken sizleri düşünerek hayatıma mutluluk kattım.iyiki hayatınızı ünlü olmak ile belirlediniz çünkü sizler olmasanız bizim pembe sözlügümüz yarıda kalır pembe gözlüksüz hayat acılarla dolu olur.iyiki varsınız sizlere minnettarım.meleklerim ilerde de umarım her zaman yanımızda olursunuz çünkü biz KIYAMETE KADAR HEPSİ dedik ve bunu seve seve yerine getirecegiz.ve sizlerde bizim kalbimizle birlikte kıyamete kadar yanımızda olursanız bu mutluluk kıyamete kadar uzar ve kıyametten sonrada devam eder.
meleklerim sizleri çok seviyorum
Yalniz bütün sürprizler aynı konu altında ..
Ayrica duygu ve düşünceleri anlatan video daha önce yapiLdi ..
Daha farkLi ama göz aLici bişe oLmasi Lazim bence.
Neyse en yakin zamanda KatiLacaqim.
SENİÇOK SEVİYORUMMMMMMM SİZLE TANIŞMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMM

Cemre'me;
Hergün seni düşünüyorum.Acaba şu an napıyorsun?Nasılsın?diye soruyorum kendi kendime..Bazen bir an geliyor ve çok umutsuz,mutsuz,hayattan zevk alamayan birine dönüşüyorum.Ama gene SEN bana herşeyi unutturuyorsun Cemre'm..Senin sesini,resmini duyup gördükçe kendime geliyorum.Sesinde bir büyü var.Beni benden alıyor adeta..Kendimi çok mutlu ve çok huzurlu hissediyorum.Ama genede korkuyorum Cemre'm seni kaybetmekten korkuyorum.Umutsuz ve mutsuz oluyor çoğu zaman sevmek.Sen bana bir armağansın.Seni iyi ki tanımışım,iyi ki varsın.Hep bizimle ol.KIYAMETE KADAR HEPSİ.. (Kıyamete Kadar Cemre'm..

)
KUMRU SADIKOĞLU/İSTANBUL
aşkım bitanem herşeyim seni çok seviyorum
meleğim benim
KIYAMETE KADAR HEPSİ