Arkadaşlar Eren'e Erencilercilerle süpriz tadında bişey hazırlamak istiorum duygu ve düşüncelerinizi anlatan bi video olacak.. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit, Erene bir yazı yazıp bana yollayacaksınız. Bukadar.. Resim falan gerekmiyor.. Katılcak olan arkadaşlar bu başlık altına yazsın yazısını ve yahutta Buket Yasemin-Çamlı profilli face'e mesaj atsın yazısını..
Ben Katılmak İstiyorum
EREN ABLAMA(meleğime)
EREN ABLACIM SENİ İLK ÇIKTIĞIN GÜNDEN BERİ ÇOKKK SEVİYORUM.SENİ NE KADAR ÇOK SEVDİĞİMİ SANA NASIL ANLATABİLİRİM BİLMİYORUM.EREN ABLACIM SEN BENİM MELEĞİMSİN.ÜZGÜN OLDUĞUM ANLARDA SENİN RESİMLERİNE BAKIYORUM.NEDEN Mİ?ÇÜNKÜ SEN HER RESMİNDE GÜLÜYORSUN VE GÜLMEK SANA ÇOK YAKIŞIYOR.SENİ HİÇ YAKINDAN GÖRMEDİM.ÇÜNKÜ İSTANBULDA OTURMUYORUM.AMA OLSUN.BEN HER ZAMAN SENİN YANINDAYIM.EN BÜYÜK HAYALİM SENİ 1 KERE DE OLSA YAKINDAN GÖRMEK.SENİ YAKINDAN GÖREMESEMDE BEN KIYAMETE KADAR ERENCİYİM.
KIYAMETE KADAR HEPSİ
KIYAMETE KADAR EREN
erenci rumeysa
EREN...
HEPSİ'NİN BİR TANESİ..
SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM!!!

SEN HER ZAMAN ''HEPSİ''NİN İNATÇI MELEĞİSİN!!!
SEN HER ZAMAN ''HEPSİ'' GERUBUNA AYRI BİR RENK KATIYORSUN!!!

SEN HER ZAMAN KALBİMDE OLACAKSIN!!!

SENİ ÇOK SEVİYORUM..
SENİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM ''İNATÇI MELEK''

İYİ Kİ VARSIN!!!

EREN...
''KIYAMETE KADAR ''HEPSİ''!!!

ben resimlerne bakarken güzel yüzünün hiç solmamasını diledim düşüncelerime her zaman seni ekledim bir de dedigim en güzel sözlerden bir taneside hepsinin benim için eren demek oldugunu dile getirdim bu yüzden kıyamete kadar hepsinin yarısıda kıyamete kadar eren demektir benim için
seni çok seviyorum meleğim
Erenim
seni herseyden ve herkezden cok seviyorum
gecemde gündüzümde saniyede dakikada hep seni düsünüyorum
seni özledigim an hep fotograflarina bakiyorum
kisaca senin icin HERSEYI göze alirim
Seni Cok Seviyorum
Dilara
asqumm KIR ÇİÇEĞİM!!!!
seni çoooooook seviyorum bu sevgi
tarife sığmaz khiiii
asqum bu sürpriz seni çooook mutlu
eder inşallah
Dünya gözLerinde buLdum ben yaşamı meLeek .
Sensizken öyLe anLamsızdım kii !
Varya sen herşeysin herşey ,,
Canımsın sen beniiim !!
Yaşamamın tek sebebi.
Sana tapıyorum ötesi YOK !
Eceren Bakıcı ~ Ece Aydın ~ SweeT BkC ~ İstanbuL !
yaşamıma anlam katıyorsun!! SEN GERÇEK MİSİN?? <3 seni seviyorummmm!!!
Eren..Sen dünyada bi'tane,eşsiz meleğimsin..Sen farklı sen çok tatlısın.Seni sevmemin nedeni;çok doğal,çok enerjik ve bi okadarda neşeli olman...
Sen gerçekten farklısın..Ama ne olduğunu hala bilmiyorum.Sana takacak bi' isim henüz bulmuş değilim,çünkü; seni anlatmaya kelimeler yetmeyecek..Ben şimdilik sana "KaNaTsIz mElEğİm" diyim,olur mu?Seni bir kere görsem dünyalar benim olacak..Ama bu olanaksız..Ama yinede ben seni görebilmek için elimden gelen herşeyi yapacağım kanatsız meleğim..Seni görmeden ölmeyeceğim! Eğer birgün kanatsız meleğimi görürsem dünyalar benim olacak..
Erenim,canım,herşeyim..Kanatsız meleğim..Sen herşeyden önce geliyorsun hayatımda..Ben yaşamımda müziği,doğallığı,orjinalliği sende buluyorum..Umarım sende istediğin herşeyi bulursun hayatta ve bizde..Seni seviyorum meleğim..Kanatsız meleğim..
Eren'iiiiiimmmm
NEFESİİM ! HERŞEYİM !
Seni çok ama çok seviyorum...!
Herzamanda sevicem meleğim !
sen benim ilk'imsin sen benim vazgeçilmezimsin sen benim en kıymetlimsin
herşeyiiim !
meleğim en özel varlığım
senden kıymetli senden özel yok bu dünyada seni çok ama çok seviyorum kimsee anlıyamaz bunu sen herşeysin herzaman kalbimde olucaksınn meleğiimmm
o güzel yüzünden gülücükler eksin olmasın meleğiim
HEP MUTLU OL...
senin için atan kalpleri SAKIN UNUTMA MELEK !
YENİ YILINI/YILINIZI KUTLUYORUM
İNŞALLAH TÜM YILLARIM SENİNLE/SİZİNLE GEÇERR !
"ereen sakın unutma çok değerlisin ve çok özelsin bu kalpte
"EŞİN BENZERİN YOKK !!"
Büşra Ecer
İstanbul
<3