Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: MAVİ ŞEKER [atv]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
[Resim: 2788.jpg]

Gözü yaşlı gündüz programlarından sıkılanlar;atv “MAVİ ŞEKER” ile gündüzlerinize bambaşka bir renk katıyor… Sıcacık sohbetler, eğlenceli yarışmalar, komik haberler, dedikodu, müzik sempatik sunucu Ece Erken ile “MAVİ ŞEKER”de bir araya geliyor…

Hafta içi her gün 13.00 ile14.45 arasında canlı olarak yayınlanacak programın sunuculuğunu
Ece Erken yapıyor...

Seyircilerini hıçkırığa boğan diğer gündüz programlarının tersine Mavi Şeker’de; birbirinden değerli konuklar, müzik, eğlenceli yarışmalar, komik haberler, dedikodu ve bol bol kahkaha var.

Mavi Şeker sempatik sunucusu Ece Erken’le birlikte, gözü yaşlı gündüz programlarından sıkılan seyirciye eğlenceli bir alternatif sunuyor!!! Smile
[Resim: 2980.jpg]

ÇOK SEVEREK İZLEDİĞİM BİR PROGRAM ''MAVİ ŞEKER'' ..!
ECE ERKEN DE ÇOK TATLI..! =)
çok teşekkürler severek izliyorum ama artık okul var
Sağ Ol. Süper Bi program..Smile
zaten ben ece erkeni çok severim izliyorum da zaten
bnde çok seviyorum o programi ama okul olduğundan arada isliorumm Smile
yazları öğlende sıcaktan bunalıordm tek eğlencemdi mavi şeker şimdi okul olduğndan izleyemiorm tşk.
ben sabahçıyım.eve gelince hemen atv'yi açıyorum ve mavi şekeri izliyorum.bence çok güzel bir program.
ECE ERKEN SANA BAYILIYORUM
Çok güzel bir program bence ben öğlenci olduğum için izleyemiyorum
bende mavi şeker programını çok severim ve çogu zamanda izlerim ama bazı ünlülerin özelliklede başta hepsi ve beren saatin gelmesini çok isterdim ama tabiiki başka hepsimiz
Sayfa: 1 2
Referans URL