Arkadaşlarımla beraber geziyordum.Epeyi gezmiştik.Karşımıza birden cemre çıktı.Ben tanımadım .insanların yüzüne dikkatli bakmadığım için.KIzlar yanına falan koştular.bende baktığım zaman tanıdım o an.ama yanına gidemedim kilitlendim resmen.Çok heyecanlandım.Kendime çok sinir oldum ama.en büyük hayranlarımı görüyorum ve birşey yapamıyorum.Ama bana gülümsemişti.yinede gördüğüme çok sevindim.
Cokk ama cook sanslısın , Cemre karsıma cıkacaksa ben hıc durmadan 1 hafta bıle gezerim ama ... (:
aynı şey benim de başıma geldi,konser çıkışında yanımdan geçti Cemre,sadece gülümsemekle yetinebildim,çünkü insan şok oluyo o an,elleri ayakları kilitleniyo.

aayy nerde o sans bizde -.- keske yanina qitseydiin ama yinede qördüqüne duva et
payLasim icin saoL
güzeLmiş
paylaştığın sağol
çookkkk şanslısınn... ahh o şans bnde olacaktıı hehe

Evet cnm çok şansLısın (:
(11-29-2009 10:32 AM)Smge. demiş ki [ -> ]aynı şey benim de başıma geldi,konser çıkışında yanımdan geçti Cemre,sadece gülümsemekle yetinebildim,çünkü insan şok oluyo o an,elleri ayakları kilitleniyo. 
Aynen bende Kenan Doğulu konseriydi. Seyirciler arasında Cemre ve Yasemin vardı bn fark ettiğimde kaldım heykel oldum resmen
gerçektende çok şanslısın canım