Ayrıca da ben beren'i sevişme sahnelerinden dolayı sevmediğimi söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Oyuncudur evet öyle sahneler çekebilir, onun tercihidir. Ben sadece "şahsi adıma" diyorum ki "Beren'i filmlere ve de dizilere yakıştıramıyorum.ne hali varsa görsün

. bu benim görüşümdür kimse kimsenin görüşüne birşey diyemez, hatta saygı göstermek zorundadır. ben bereni seven arkadaşlara da saygılıyım.
evet tabiiki bereni sevmeyebilirsin bu senin özgür hakkın ama her sevmedigimizede onu üzecek hakearetler yollamamız gerekmez
canım ben sadece açıklama yapmıştım ben bereni oynadıgı sahneler için hakaretledin sandım bu yüzden
(02-03-2010 11:47 PM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ]canım ben sadece açıklama yapmıştım ben bereni oynadıgı sahneler için hakaretledin sandım bu yüzden
herzaman yanlış anlamalar olabilir sorun değil

bnde o yzden açklama yaptm zaten

Bir oyuncunun oyunculuğunu eleştiren yazılar ELBETTE olacak!
Ama ileri seviyede değil.
Fazla kaçanlar var arada okuğum kadarıyla!
Kim ne diyorsa desin!
BEREN SAAT YÜZ YILIN EN İYİ OYUNCUSU.
Çekemeyenler anten taksınlar abi.
Bu bu kadar ! Madem çekemiyorsunuz , içinizde yaşayın o zaman sıkıntınızı!
Kızı üzmek için çıkıp boş boş , işe yaramayan 5-10 kelime söylemeyin.
İNSANINDA ASABINI BOZMAYIN.
OKEY?
(07-01-2010 07:58 AM)Onur Aydın demiş ki [ -> ]Bir oyuncunun oyunculuğunu eleştiren yazılar ELBETTE olacak!
Ama ileri seviyede değil.
Fazla kaçanlar var arada okuğum kadarıyla!
Kim ne diyorsa desin!
BEREN SAAT YÜZ YILIN EN İYİ OYUNCUSU.
Çekemeyenler anten taksınlar abi.
Bu bu kadar ! Madem çekemiyorsunuz , içinizde yaşayın o zaman sıkıntınızı!
Kızı üzmek için çıkıp boş boş , işe yaramayan 5-10 kelime söylemeyin.
İNSANINDA ASABINI BOZMAYIN.
OKEY?
Sence arkadaşlara karşı fazla ağır değilmisin? herkes kendi görüşünü söylüyor aslında suçlu olan biziz bunu söylemek bana düşmez ama bence herkes kendi görüşünü söylemek zorunda ve hepimizde kardeşiz =)