Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Emre Aydın [ea]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Emre Aydın, 2 Şubat 1981 tarihinde Isparta’da doğdu. 2002 yılında Onur Ela ile birlikte kurdukları 6.cadde isimli grup ile "Sing Your Song" isimli yarışmaya katıldı ve 1574 adayı geride bırakarak "Dönersen" isimli şarkıları ile birinci oldu.
6. Cadde, ertesi yıl Haluk Kurosman prodüktörlüğünde ilk albümlerini yayınladı ve alternatif müzik takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Onur Ela'nın profesyonel müzik hayatını bırakma kararı alıp gruptan ayrılması ve 6.Cadde'nin dağılmasıyla birlikte, yoluna tek başına devam eden emreaydın, aynı dönem internet üzerinden yayınladığı "Belki Bir Gün Özlersin" isimli şarkısıyla özellikle genç kesim tarafından tanındı ve desteklendi.
Solo kariyerinin ilk çalışması olan "Afili Yalnızlık" albümü Haluk Kurosman prodüktörlüğünde Ekim 2006'da SONY BMG /GRGDN tarafından yayınlandı. İlk klip albüme de adını veren "Afili Yalnızlık" şarkısına Yon Thomas tarafından çekildi ve çıkış parçasının klibinde emreaydın’ın oynamaması kitlelerde geniş bir ilgi uyandırdı.

Uzun oLdu diye biLgilerin devamını yazmıyorum..

Snii Çoo..K svyRm eMrm!..
teşekkürler canım sesi çok güzel
Tşk Ler.....
Isparta mı ?
Emre abi AntaLya dioduu ..
Neyse payLaşim için teşekürLer qsu..!
teşekkürler..........
Aşkımın herşeyini biliyorum doğal olarak ama yine de saol bu arada emre'min ISPARTA'lı olduğunu cümle alem biliyo yha.O benim hem aşkım hem de hemşerim...Big Grin
çok tatlı ve alçakgönüllü şarkılarına söylicek bişey bulamıyorum zaten çokk seviyorum Emre Aydın'ı <3
paylaşımın için teşekkürler : )
sesi,samimiyeti,içtenliği,dürüstlüğü,şarkıları süperr..kelimeler anlatmaya yetmez onu...çok seviyorm seni ea <3<3Smile
emre aydın hakkında herşeyi biliyorum ablam çook büyük bir fanı ve mecburen bende hep onunla yaşıyorum doğal olarak herşeyini biliyorum.bu durumdan memnun muyum? tabiki eveeeeeeet Smile

sesi müziği herşeyi süper çok başarılı bi sanatçı gerçekten
emre abimin herşeyini biliyorum artık biyografisini bile ezberledim Big Grin

not: emreaydın ısparta da doğdu ama antalya da büyümüştür hep antalyalıyım der zaten yani antalyalı Smile
Sayfa: 1 2
Referans URL