Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Grup Hepsi - 31 Aralık Saba Tümer'le Bu Gece Programına Yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Grup Hepsi'nin 31 Aralık'ta katıldığı,Saba Tümer'le Bu Gece Programına yorumlar buraya.
bence süperdi.çok eğlendim
süperlerdi ünlüler biraz hepsiyi kıskanmış gibiydi çünkü kimsenin ilgisi içten gibi degildi özelliklede erene karşı bakarken hareketlini beyenmemiş gibi tavır yapıyorlardı bu hiç hoşuma gitmedi ama hepsimiz süperdi onlar birtaneler
İzLeyemedim ama video'Lardan anLadığm kadarıyLa muhtesemmis Big Grin
unutma beni şarkısına öldümmm bittim yani bu kadar mı güzel olur bence hepsinin şuana kadar en güzel şarkısı buu ( benim düşüncemm ) süperlerdi melek gibi olmuşlardı albümleri çok yakında çıkıcak çok heyecanlıyım bir çıksa albümleri konserlerine gitcem çok özledim meleklerimi.....
harikaydılar her zamanki gibi saba tümerden bile güzel giyinmişlerdi şarkıları sesleri kıyafetleri işte bizim hepsimiz kıyamete kadar hepsi
superdi 2 sarkiyada bayildim albumu buyuk bir heyecanla bekliyorum superdiniz meleklerim
Okadar süperdikiiii meleklerimden gözlerimi alamadimmmm cok güzellerdii
hrsey süperdi birde yalanin yni versionunu ve unutma bni sarkisinida dinleyebildigim icin cok sevindimm
Bir kere daha büyülediniz beni..♥♥
Ne denilebilir bilemiyorum..Şarkılar harika , ses harika , şov harika..Hepiniz birbirinizden güzel olmuştunuz..Eren ayrıydı , Yoshy ayrıydı Cemre ayrıydı diyemicem..gerçekten mükemmeldiniz..Özellikle "yalan" ın yeni versiyonunu çok çok beğendim..dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.. "unutma beni" nin hakkını da yememek gerek , o da gayet güzeldi (:
Albümü almak için sabırsızlanıyorum <3
programm süperdii..hepsi ayrı süperdii ztn..hepsii birer melekk olmuştuSmileSmile
yalan şarkısınınn yeni versiyonu çokk güzeldi..uzun zamandırr dinlemeyii bekleddiğimm unutma şarkısı süperdi...keşke daha fazla şarkı söyleselerdi..ama çokk güzel olmuştu meleklerim..SmileSmile
Sayfa: 1 2
Referans URL