Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: CEYNUR
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
(ceynurun resmi sitesinde kendi yazdığı biyografisini aynen yayınlıyorum)
OLAN BİTEN BU
3 Nisan 1978’de anneciğimi hiç uğraştırmadan doğdum. Ailemizin ilk kız cocuğu oldum. Hem annem hem babam çalıştıkları için yuvada geçen günlerim oldukça yoğundu☺Henüz 3 yaşımdayken, reklam müziklerini sürekli söylüyor olmam herkesin dikkatini çekiyormuş. Birgün yuva öğretmenim anneme ‘bu cocuğun kulağı çok kuvvetli, mutlaka değerlendirin’demiş.

Senelerim, bütün müsamerelerde, her ayrı gösterinin tam ortasında keyifle yer alarak geçti.

Bizim evde müzik hep vardı. Özellikle Pazar sabahları...Smile Babacığım sayesinde daha çok küçükken öğrendim en güzel şarkıları, bugün hala dinlediğim albümleri ve sanatçıları. Barbra Streisand, Barry White, Hair Müzikali, Chris De Burgh, Donna Summer bunlardan yalnızca birkaçı. Babamın bu anlamda bana kattıklarını asla yadsıyamam. Bir de kızkardeşimin...Çocukluğumuzda tek yaptığımız, şarkıları duet söylemek ve sürekli dans etmekti. Bugün de bundan pek farklı değiliz..Smile

1993 senesinde ortaokuldayken, şans bana da uğradı. Ve POP SHOW 93 Yarışmasında canlı olarak 2 şarkıyla yarıştım. 15 yaşındaki biri için müthiş bir deneyimdi. Bu yarışma aynı sene bana Milliyet Liselerarası Müzik Yarışması’nın kapılarını açtı.Ve ‘kız solist’ dalında birinci oldum. Çok şaşkın bir o kadar da mutluydum. O sene İzmir'e taşındık. Bütün hayalim liseyi bitirip, üniversite için İstanbul'a donmek ve profesyonel olarak sarki soylemeye baslamakti. Ve 4 sene sonra İstanbuldaydım☺ Ama nereden başlayacağımı bir türlü kestiremiyordum. Bir Tv programında aldığım teklif sonucu büyük bir orkestra ile söylemeye başladım.

2001 senesinde EUROVİSİON TURKİYE finallerinde ikinci oldum. Bir yandan şarkı söylemeye devam ederken, diğer yandan da İktisat Fakültesini bitirmeye çalışıyordum. Ancak ne yalan söyleyeyim pek zorlanıyordum. Benim gönlüm müzikten yanaydı, tek istediğim şarkı söylemekti. O senelerdi Lara Fabian’a hayranlık duymaya başladığım seneler... Onu dinlerken ve şarkılarını söylerken hissettiğimdi beni motive eden...

2007 senesinde hayatımı paylaşmaya ölene kadar ‘EVET’ dedim, aşkımla evlendim.

Ve bugun Smile ... 3 senedir çeşitli jingleları seslendiriyorum. Senelerdir arzuladığım, ancak yeteri kadar iyi olmaz diye korkarak, başlamaya bile bir türlü cesaret edemediğim albümümü sizlere sunmaya hazırlanıyorum. Şarkı söylemek, hayatımda yaptığım en keyifli beni en mutlu eden şey. Ben hissettiklerimi en iyi böyle dile getiriyorum. Şu anda tek istediğim, kendimi doğru ifade edebilmek... İşte olan biten bu...Smile
(yalnızca başı)
PayLasim için teşeqürLer.
Ceynur'da iyi bir çıkış yakaladı diye düşünüyorum.
Tşk Ler....
bnce de CNM SAOLUN ARKADASLAR
teşekkürler..........
bişii deil...
"Ceynur Resmi Forum" açılmıştır.

Ceynur Resmi Forum...TIKLAYINIZ!
teşekkürler
siz kurdunuz sanırım üye listesine bakıca...
ben üye olmuştum zaten , teşekkürler
Sayfa: 1 2
Referans URL