Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: SON karar 2010 EUROVISION TEMCILCIMIZ BELLI OLDU
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
TEMCILCIMIZ GRUP MANGA........
EUROVISIONA MANGA GIDIYOR:....

Bu yıl Norveç'in başkenti Oslo'da düzenlenecek olan 55. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan grup belli oldu. Mayıs ayında düzenlenecek olan yarışmada Türkiye'yi rock grubu maNga temsil edecek. Geçen yıl MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde Avrupa'nın En İyi Sanatçısı seçilen 5 kişilik grup Ferman Akgül'ün solistliğinde Özgür Can Öney, Yağmur Sarıgül, Efe Yılmaz ve Cem Bahtiyar'dan oluşuyor. Geçen yıl Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısıyla Türkiye'yi temsil ettiği yarışmada, yaşanan kıyafet tartışması ve yaşanan aksaklıklar nedeniyle TRT, özellikle bu yıl Eurovision'a bir erkek solist göndermeye karar verdi.

Bu kararı verirken Avrupa'daki trendleri de göz önüne alan TRT, maNga'nın yurtdışından aldığı ödülü ve ardından Türkiye'ye dönüşlerinde havalimanında yaptığı "Eurovision teklifi gelirse ülkemizi seve seve temsil ederiz" açıklamasının kararlarında etkili olduğunu açıkladı. Bu yıl geçen yıllara göre şarkı ve şarkıcı seçimi geciken Eurovision'la ilgili ince eleyip sık dokuyan TRT, internet üzerinden yaptığı anketten de fikir sahibi oldu ve kararını halkın fikri doğrultusunda verdi. TRT ile maNga ön görüşmede de karşılıklı anlaştı. Önümüzdeki günlerde yarışma ile ilgili taraflar anlaşma yapacak.
of yaaa
off yha ne gzl murat boz gidiodu=(
Süpér..!
Béncé én adaletlİ séçİm oldu..!
İyİ kİ MANGA gİdİyor..!
Çok sévİndİm..!
TŞK =)

Haydİ MANGA,
Eurévision'a...
kesinlikle süper bir seçim çok sevindim eminimki süper bi derece alıcaz çünkü manga muhteşem bu sene ki albüm harikaydı hala dinlemek ten vazgeçemyrum
bu ne ya??? süreklii değişiyor...emre aydın-murat boz şimdide manga.. neysee iyi oldu.. ben ztn ya manga ya da emre aydınn istiyordum...bizi avrupa'da tanıtann sanatçılar ikisii.. çokk sevindimmmBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ben çokk umutluyumm bu sefer....Big Grin
Sad keşke Murat BoZ gitsydiSad Neyse umarım 1. oluruz Manga'ya başarılar dilerm..
yaa hepsi gidmiomuuu off!!
aslında onlarda gdmicklerini solemişlerdi .. napalım başarılar dileriMM ...!!
Teşekürler.Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil edeceklerini umuyorum.Ama keşke HEPSİ gitseydi,çok isterdim.Mangada iyi grup birşeyler yapabilirler.
BİLİYORUM
Bende zaten onları istiyordum
Sayfa: 1 2 3
Referans URL