Bir anket sonucu Beren'İn morali bozuldu.Anket konusu ise "en sıkıcı bayan oyuncu" idi.Sıralama ise:
1.Beren Saat
2.Vildan Atasever
3.Nehir Erdoğan
4.Berrak Tüzünataç
5.Nurgül Yeşilçay
6.Cansu Dere
Peki Seyirciyi sıkmayan isim kimdi?
Yaprak Dökümü dizisinde oynayan Leyla'yı canlandıran "Gökçe Bahadır"..
kıyamam

oylara saygı duyuorum ama neenini anlayamdım beren çok tatlı ve çok sempatik benim girdigim sitelerde çogu zaman birinci ya da ikinci oluyor tuba büyüküstünden sonra ikinci oluyordu bazede birinci ama anlayamadım bu ankati
nefret ediorum berenden.ilk başlarda güzel iyi filan diodum ama artık nerde ahlaksızlık var beren orda.sırf o tarz rollerde oynuyo ve başarısını o tarz dizilerden alıyo.artık iyi bi rol alamaz o kız.hep sevişmeli filmlerde oynasr.
(01-17-2010 03:01 AM)cüneyt demiş ki [ -> ]nefret ediorum berenden.ilk başlarda güzel iyi filan diodum ama artık nerde ahlaksızlık var beren orda.sırf o tarz rollerde oynuyo ve başarısını o tarz dizilerden alıyo.artık iyi bi rol alamaz o kız.hep sevişmeli filmlerde oynasr.
dizi toplam reklamsız ortalama 75 dakika bunun en az 40 dakikasında beren mutlaka war suanda 57.bölümde 40*57=2280dk eder..bu 2280 dakika içindeki performansı değilde 57 bölüm boyunca toplamı 50 dakikayı bile bulmayan performansına takılmanız benı şaşırtıyor..
nedense bazı oyuncuların yaptıkları farklı birşey olamasına ramen insanlar berene takıyor
(01-18-2010 01:15 AM)Pinar Oksuzoglu demiş ki [ -> ] (01-17-2010 03:01 AM)cüneyt demiş ki [ -> ]nefret ediorum berenden.ilk başlarda güzel iyi filan diodum ama artık nerde ahlaksızlık var beren orda.sırf o tarz rollerde oynuyo ve başarısını o tarz dizilerden alıyo.artık iyi bi rol alamaz o kız.hep sevişmeli filmlerde oynasr.
dizi toplam reklamsız ortalama 75 dakika bunun en az 40 dakikasında beren mutlaka war suanda 57.bölümde 40*57=2280dk eder..bu 2280 dakika içindeki performansı değilde 57 bölüm boyunca toplamı 50 dakikayı bile bulmayan performansına takılmanız benı şaşırtıyor..
Béndé Cunéyt'é katılıyorum Pınar abla..!
Ya İsrerse én başarılı Bérén olsun ama;
Ama İnsanda ahlaksızlık varsa bu olmaz..!
Bén Bérén'İ Hatırla sevgİlİ'dé çok béğéNiyordum..!
Ama oyla Kıvanç Aşk-ı Mémnu çok İğrénçlér..!
Bİr Hatırla Sévgİlİ'dékİ Bİhtér'é,
Vé Gümüş'tékİ Kıvanç'a bakın..!
Vé şİmdİ o dİzİlérdén sonra Aşk-ı Mémnu'ya bakın lütfén..!
(01-18-2010 01:15 AM)Pinar Oksuzoglu demiş ki [ -> ] (01-17-2010 03:01 AM)cüneyt demiş ki [ -> ]nefret ediorum berenden.ilk başlarda güzel iyi filan diodum ama artık nerde ahlaksızlık var beren orda.sırf o tarz rollerde oynuyo ve başarısını o tarz dizilerden alıyo.artık iyi bi rol alamaz o kız.hep sevişmeli filmlerde oynasr.
bende cüneyte katılıyorum hele bir cinema filmisi var allahım one yha afedersiniz ama hayat kadınlarından farkı yok....
cüneyte katılıyorum asla iyi ıyuncu değil anca bbu tip rollerde oynar rtük artık şu diziye bir el atsın
neden sadece beren eleştiriliyor örnegin hadise düm tek tek şarkısnın finalinde yaptıgı klip hiç dikkat çekilmedi nedense hayır yanlış anlamayın hadise işini yapıyor ama berende öyle sahnede yapılanlar sahnede kalır beren ve bihter farklı karakterler