Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Görmeden ,, sevmek . . .
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Hayatımda onları sadece televizyondan gördüm . . . Hiç değilse diyordum ,, hiç değilse adımı bilsinler lütfen . . . Sırf bu yüzden kaç kez dua ettim bilmiyorum aslında (:*

Üye olduğum diğer hepsi sitesinde onlarla site için röportaj yapılacağı ve 1o şanslı kızın sorusunu cevaplayacakları söylentisi vardı. Duyduğum an yerimde duramadım. Hemen merak ettiğim bir soruyu yazdım. Hiç şansım yok diyordum ,, kesinlikle yok . . .

15 gün sonra siteye girdim ve büyük harflerle videoların geldiği yazıyordu. Viedoyu açtım ,, dolmasını beklerken gözlerim dolu doluydu. Benim sorumu da sonlara doğru sormuşlardı. Adımı duydum ; Bursadan Afranur ...

Bu benim için tıp fakültesini kazanmak yada atamalarda adının çıkması gibi bir şey değildi ,, çok farklıydı. Öyle bir çığlık attımki evin içinde (:*

Tüm akrabalara izlettim o videoyu ,, bilgisayarıma kaydettim . . . Aklıma geldikçe açıp bakıyorum . . .

Düşünsenize sizler kaç konserine gittiniz ,, ama benim sadece adımı biliyorlar . . . Biliyormusunuz onları görmekten korkuyorum çünkü eminim mutluluktan dilimi falan kaybederim ...
[/b]
seni anlıyorum
Bendee hepsiyi hiçç qörmedimm x(
Ama sen yinedee çokk şansLısnn (:
Güzelmiş cnm inşallah görürsün bi gün tşkler paylaştığın için..
O cıglıktan bende atmıstım. Telefonla konustuktan sonra Smile
şanslısın cnmmBig Grin
ne güzel =)
bu kadar çok istiyorsan mutlaka bir gün görürsün..ve görceksin inan buna..=)
SağoLun kızLar . . .

Üç senedir inanıyorum ama ,, inşallah bigün ... =(
inşallah grup hepsiye cevaplar 2 bölümünde benimde sorularım dan biri sorulurda benimde adımı duyarlar meleklerim bnm bende hiiç onları görmedim konserlerede gitmediiim çooook sanslısın cnmm
Referans URL