"Ben olsam Beren Saat derdim"
Pelin Karahan'dan meslektaşına destek geldi.
08.01.2010 15:57
Kavak Yelleri'nde Aslı rolünde oynayan Pelin Karahan, Gülay Afşar'ın sunduğu 'Hafta Sonu Haber Merkezi' programına konuk oldu. 3,5 yıldır ekranda olan Kavak Yelleri dizisinde rol alan Pelin Karahan, ilk kez kamera karşısına geçtiği bir dizideki rolüyle “2009’a damgasını vuran dizi oyuncusu” seçilmesini değerlendirdi. Haberi, bir röportaj sırasında öğrendiğini belirten genç oyuncu "Çok gurur duydum. Bu çok güzel bir şey. Daha çok tecrübesi olan, çok daha emek vermiş insanların arasında, bu genç yaşta ve ilk işimde böyle bir şey olması çok çok gurur verici" ifadesini kullandı. Televizyon gazetesinin haberine göre, Gülay Afşar'ın "Çünkü ciddi iddialı isimler var. Mesela Beren Saat'i ben hemen düşündüm" sözleri üzerine Pelin Karahan, "Ben olsam ben de Beren Saat derdim. Beğeniyorum onu çok" dedi.
İnternet sitelerinde Kavak Yelleri'ne olan ilginin kendilerine çok mutlu ettiğini belirten Pelin Karahan, "Genelde hep olumlu dönüşler var. O yüzden çok mutlu ediyor. Çok samimi bir iş yaptığımız için herhalde bu kadar çok insanlar benimsedi. O yüzden çok oylar veriliyor. Çok mutluyum tabi bundan" ifadesini kullandı.
türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir
(02-03-2010 10:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir
Düşüncene saygı duyuyorum ve eleştirmekte istemiyorum ama nedense herkes tayyip erdoğanın Türkiyeyi yönetiigi gibi yönetmek istiyor ama hani nerde adam Atatürk'ün tırnagı bile olamadı türban türban deyip duruyor nereye kadar!ben Dindarları seviyorum tabiiki ama Babamında dedigi gibi Türban Türban denilirse bu Ülke eskiye dönemez bu yüzden beren saatin türban takıp oyunculuk yapmasınımı bekliyorsun

(05-08-2010 09:23 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ] (02-03-2010 10:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir
Düşüncene saygı duyuyorum ve eleştirmekte istemiyorum ama nedense herkes tayyip erdoğanın Türkiyeyi yönetiigi gibi yönetmek istiyor ama hani nerde adam Atatürk'ün tırnagı bile olamadı türban türban deyip duruyor nereye kadar!ben Dindarları seviyorum tabiiki ama Babamında dedigi gibi Türban Türban denilirse bu Ülke eskiye dönemez bu yüzden beren saatin türban takıp oyunculuk yapmasınımı bekliyorsun

saçmalamak konusundaki başarından dolayı tebrik ediyorum ben türban diye birşey dedimmi adam gibi mesleğini yapsın soyunmasın sevişmesin yeter türban kendi tercihi
(05-12-2010 10:01 AM)eko556 demiş ki [ -> ] (05-08-2010 09:23 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ] (02-03-2010 10:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir

saçmalamak konusundaki başarından dolayı tebrik ediyorum ben türban diye birşey dedimmi adam gibi mesleğini yapsın soyunmasın sevişmesin yeter türban kendi tercihi
Bence Beren soyunmuyor filmler aynayla berenden habersiz gösteriyorlar evet burada saçmaladım kabul ama sizde fazla açık diyorsunzu bu kadarı açıksa başka ne olabilri ki?al işte avrupa soyunuyor ama Türkiye mi daha başarılı Avrupa mı Tayyip erdoğan başbakan oldugundan beri Avrupa daha başarılı olmaya başladı
konuyu nerden nereye getirdin pınar yapımcının açıklamasını bilirsin herhalde berenin aynayı bilmemesine imkan yok dedi adam tazminattan kaçmak için yapıyor dedi
peliim secilcek tabikide cnm

(05-08-2010 09:23 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ] (02-03-2010 10:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir

çok haklısınız arkadaşlar hepinizede katılıyorum
(02-03-2010 10:40 AM)eko556 demiş ki [ -> ]türkiyuedeki ödülleri resmen dağıtıyorlar yoldan geçene veriyorlar ne oyuncular var adı geçenler pelin karahan beren saat hadi pelin karahan güzel kız beren saat gibi birinin aday olması veya alması türk sinemasına hakarettir
Bence Beren çok iyi bir oyuncu..Yoldan geçene veriyorlar demen iç doğru değil..Beren aşk-ı memnuda oynadı diye yoldan geçen mi oluyo bence iyiki aday olmuş ve almış bu da benim düşüncem..
beren saat iy oyuncu bence siz kiskaniyorsuz bence