Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: hadiseye göre manga ilk üçe girer
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Hadise'ye göre 'İlk üçe girerler'
25 Ocak 2010 Pazartesi 10:21Hadise, “Manga'yı çok başarılı buluyorum. Kesinlikle ilk 3'e girer. Onları desteklemek için yanlarında olmayı çok isterim” dedi
Şarkıcı Hadise, 2009"da Rusya"nın başkenti Moskova"da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması"nda "Düm Tek Tek" adlı şarkıyla Türkiye"ye temsil etmiş, dördüncü olmuştu. Bu yıl Norveç"in başkenti Oslo"da yapılacak olan Eurovision"da Manga grubu yarışacak. Hadise, “Manga"yı çok başarılı buluyorum. Kesinlikle ilk 3"e girer. Onları desteklemek için yanlarında
HADİSE'nİn yapamadığını Manga yapacak İşté...
canım hadise dördüncü oldu ya xaten hem hadise kibarlıgından söyledi manga kendine güvenirse kazanır hadisede mangaya güven vermek istedi
Destek vermesi Çok hoş...
bencede hadise zaten bu yüzden herkezin gözünde Smile
baylıyrm hadiseye çok gzel bi harkt seglemş bnce..
Eurovision da geçen senelerde katılan yarışmacıların böyle şeyler söylemesi olağandır.Bende Hadise'ye katılmak istiyorum ama şarkılar belli olmadan bir yorum yapamam.Çünkü şu ana kadar eurovision a giden çoğu şarkıcı kendilerinden beklenen performansı gösteremediler.Beklenilenden kötü şarkılar yaptılar.Manga da ''Manga Şarkısı'' yapacaklarını söylediler.Bu beni çok sevindirdi umarım hayal kırıklığına uğramam Smile Bu arada bu seneki belli olan şarkıları dinledim o kadar iddialı şeyler yok.Bakalım zaman neler gösterecek (:
bence bir hepsi eurovisiona katılsa çok iyi bir performans hazırlarlar danslarıyla , şarkılarıyla , sesleriyle ve sahneleri süsleyen güzellikleriyle iyi bir dereceye girerlerdi ama mangada fena bir seçim diğil bence
Saollll manga bence ilk 3'e girer
(02-12-2010 01:46 AM)hepsi hayranı pınar demiş ki [ -> ]bence bir hepsi eurovisiona katılsa çok iyi bir performans hazırlarlar danslarıyla , şarkılarıyla , sesleriyle ve sahneleri süsleyen güzellikleriyle iyi bir dereceye girerlerdi ama mangada fena bir seçim diğil bence

Hepsi mi Smile
Sayfa: 1 2 3
Referans URL