Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: "Geri Dönüşüm" Hakkında Yorumlarınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
"Geri Dönüşüm" Albüm,Kıyafet Hakkında Yorumlarınızı bıradan paylasabılırsınız
albümdeki şarkılar ve dergi süper ayrıca kıyafetlerde çok başarılı

şarkıların her biri muhteşem ama en çok sır , unutma beni , yeter , tak tik , çirkin adam ve aptal kafa"ı beyendim

dergide testeler , şarkı sözleri , röpörtajlar , resimler ve herşey süper ama kızlarının orhan gencebay gibi arabekt şarkı yapma isteyi duymaları pek hoşuma gitmedi açıkçası çünkü fanlarının yaşına göre diller vede fanların hoşuna gitmezler kendilerininde hoşlarına gideceğini sanmıyorum çünkü o tü şarkılar dinlemezler bence
tek kelimeyle herşey süper olmuş
hepsiye yakışır bir biçimde olmuş Big Grin
Albüm Süperrr
Şarkılar Süperrr
Kıyafetler Süperrr
Hepsi Süperrr
Albüm harikulade. Bütün şarkılar bir başka güzellikle. Cemre'nin yazdığı şarkıları çok sevdim özellikle. Kıyafetleri de çok güzel. Her şey bir harika Big Grin
Albümee zaten söz yook Smile Hele Cemre'nin şarkılarına bittiiim.. (: Kıyafetler zaten müthiş.. Mandallar ,bulaşık telleri falan. süperr Smile Dergide cok güzell olmus ayrıca.Editörleri sagolsun.. Smile Yani her sey cok güzel olmus bence. Smile
bencede mükemmel bi albüm olmuş ama bence bi albümde en az 11 şarkı olmalı Confused 11 şarkılık bi albüm olsaydı evet tam istediğim gibi olmuş derdim ama onun eksikliği hiç iyi değil Confused ama şarkılar süper özellikle yeter,unutma,taktik ver,nükleer ve ikilemi beğendim Big Grin tabi diğerleride iyi ama faworilerim bu Big Grin

kıyafetler muuhhhteşem ötesi Big Grin en iyi şekilde kullanmışlar maşaları,bulaşık telleri vs.. Big Grin

klip desek çok eğlenceli ve hepsiye yakışır tarzda Big Grin umarım şaka albümü gibi buna yazık etmezler çünkü o albümden çok klip bekledik ama olmadı Confused hep banaya konser klibi hiç olmadı Confused

dergiyi düşünmeleri çok iyi olmuş Big Grin çook zekice bi davranış ve korsanını daha zor çıkarırlar bu albümün Big Grin umarım herkes albümü satın alırda 100.000 lik satış elde ederler(inşallah Big Grin)
şaka ne yazıkki 50.000 satmıştı ama bu albüm tutacak Big Grin
bu arada yalan şarkısının yeni versiyonu süperdi nedne yalan"ıda albüme eklemediler ki?
kiyafetleri harika aynen kendileri gibi , ayrica sarkilarida .............AngelHeart
4 albüm arasında en güzelleri bence bu. Şarkılar, dergi, kostümler, klip ve tabii ki "Geri Dönüşüm" projesi ..
Hepsi'yi tebrik ederim harika bir iş çıkardılar Smile
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL