Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: Cemre İle Ortak Noktalarınız...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
cemre en güzeleri hata bu dünyanın en güzeli o benim bir bir tanam aşkım benim o aşkımmmmmmmm
(04-06-2010 11:13 AM)BEYZADE demiş ki [ -> ]cemre en güzeleri hata bu dünyanın en güzeli o benim bir bir tanam aşkım benim o aşkımmmmmmmm

canım sözlerinin arasına bence ekinide getirirsen sevinirim çünkü sözlerin sadece senin için geçerli Smile ama cemre çok güzel gerçekten
(04-06-2010 05:35 AM)bukişminick demiş ki [ -> ]Cemreyle ortak noktam birçok var -portakala alerjmiz olması (şuanda alerjim var yüzümde Confused)
titiz ve temiz olmamız-siyah saçlı olmamız-göz rengimiz-kaş rengimiz Big Grin obur olmamız-sevmediğimiz reklamlar çıktığında delirmemiz-maviyi sevmemiz-sinirli olmamız-geçimsiz olmamız-asi olmamız-agresif olmamız-huysuz olmamız-zayıf olmamız-bale eğitimi almamız (devam ediyorum) şarkı söylemeyi sevmemiz-bende onun gibi şarkıcı olmak istiyorum-küçüklüğümüzün yaramaz olması Big Grin - patlıcan sewmememiz-şaç uzunlluğumuz(benimki çoook ama çokk azcık daha birşey uzun Sad ) - inatçı olmamız-acayip inatçıyım-şaç kesimimiz-şaçımıza çok bakmamız-belki inanmazsınız ama benimde küçükken cemre ablam gibi saçlarım çook uzunmuş SAÇIMA boya sürmüşüm pastel boya ve annem kestirmiş bende aynen bir hafta boyunca ağlamışım-aynen bende pastel boyayı çubuk kraker diye yemişim ve hastanelik olmuşum-
Sanırım bu kadar Confused

vaov kızım seninde birçok ortak noktan varmış
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans URL