Ortak noktalarımız şunlar= agresif olmamız en önemli ortak noktamızzzz daha da birsürü vaarr ama yazmayaa vaktim yokk yani normalde hepsiden ereni sevmemme rağmen cemreye daha çooook benziyorum huy ve zevk açısından

inatçı olmamız
mavi rengini sevmemiz
sevmediğim reklamlar çıkınca çıldırmamız

inatçı olmam,
mavi rengini sevmem,
bu kadar sanırım =P
telefonumun elimden düşmemesi ve agresif olmam sanırım bunlar ve özel olarak bi kaç örnek daha vardır eminim..

banada kimse zorla bişi yaptıramaz

yani bu tür inatçılığımda benziyor
bende onun gibi son anda vazgeçilen işlere çok sinir oluyorum vede onun gibi ttiitizim
Cemreyle ortak noktam birçok var -portakala alerjmiz olması (şuanda alerjim var yüzümde

)
titiz ve temiz olmamız-siyah saçlı olmamız-göz rengimiz-kaş rengimiz

obur olmamız-sevmediğimiz reklamlar çıktığında delirmemiz-maviyi sevmemiz-sinirli olmamız-geçimsiz olmamız-asi olmamız-agresif olmamız-huysuz olmamız-zayıf olmamız-bale eğitimi almamız (devam ediyorum) şarkı söylemeyi sevmemiz-bende onun gibi şarkıcı olmak istiyorum-küçüklüğümüzün yaramaz olması

- patlıcan sewmememiz-şaç uzunlluğumuz(benimki çoook ama çokk azcık daha birşey uzun

) - inatçı olmamız-acayip inatçıyım-şaç kesimimiz-şaçımıza çok bakmamız-belki inanmazsınız ama benimde küçükken cemre ablam gibi saçlarım çook uzunmuş SAÇIMA boya sürmüşüm pastel boya ve annem kestirmiş bende aynen bir hafta boyunca ağlamışım-aynen bende pastel boyayı çubuk kraker diye yemişim ve hastanelik olmuşum-
Sanırım bu kadar