Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: DiLaa Kemeer :D !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Benım HepsiyLe pek anım yok . Bursa'da oturuyorum .YarıyıL tatilinde HaLamLarı ziyaret etmek için istanbuL'a geLdik. O gün Yasemin paL fm'e konuk oLmuştu tek başına ve birçok fan ya yanına gitmişti ya da arayıp konusabıLmıştı. İnanmıycaksınız ama belkı 3-4 saat boyunca agLadım . Annemler çok uzuLduLer hatta ; ağlarken gorduklerınde Yasemin'e bişiy mi oLdu fln sanmışlar..(ALLAH KORUSUNN!!) . Ertesi gun Bursa'ya donucez , sn gun biraz gezeLım die Ve bn biraz kafa dağıtiyim diye Nautillus 'a gittik. Belkı son çaremdır die kabul ettım. Hazırlanırken Allah'a o kdr dua ettim ki ... Snki biliyodum boLe bişeyin oLacağını. anneme soLedım , güldü ; Hadi ordan dedi. Suratımı astım ve inanarak yoLa çıktım. Moralım yerıne gelmıştı Big Grin .. Once tepehome'a gittik. GözLerim biriLerini arıyodu ama kimi?? .. Carrefour'a girdik son oLarak ve artık umidimi yitirmeye basLamıstım. Kasaya dogru iLerlerkeeeen...2 reyon arkada Dila abLaya bnzeyen biri çarptı gozume Blush Belki ... die bakmaya gidiyodum kii..Yanımda belırdıı Big Grin o kdr sasırmıstım kiii..."Dila abLaa!!" Die haykırdım gülerek "Efendımm!? " dedi . Bn yine nevrim dönmüs bi şekıLde NasıLsınn? dedım. Big Grin İyiyim abLacım sen? dedii Big GrinBig GrinBig Grin Bnde iyiyimmm dedım ve salak gibi konuscak bişiy buLamadım Sad Annem kasa kuyrugundan cıkıp meyve reyonuna gitti , meyve aLmayı unutmustu. bnide yanında cagırdı. Meyve reyonunda yine gordum diLa abLa'yıı Big Grin YaseminLe iLgiLi yasadıgım oLayLarı anLattım . agLadıgımı fln duyunca suratının asıLdıgını gordum.. Huh "Ama iyiki seni gördüümm!" dedim Big Grin Moralı yerıne geldı sahi mi dedi eveet dedım Smile O bi taraftan domateslerı posete doldururken bi taraftan bna gulumsemekle mesgulduu. Big Grin İşi bitti ve gorusuruz diyip arka reyonlara gitti. Bn saskınLıktan fotograf cekınmeyı unuttugumun farkına vardım ve meyvelerı posete dolduran anneciğimi orda bıraktım heycandan Big Grin kasada annemi bekleyen haLamı kolundann tuttugu gibi diLa abLayı aramak için kosturduumm Big Grin Big Grin Big Grin Bi elimde cep telefonu diğer eLimde haLamın kolu kosturuodukk Big Grin ahahah Big Grin BuLduk diLa abLa'yı .. foto Cekinebilir miyz? dedım . Guzel deiLim kii dedi.. Hayııırr cok guzeLsın amaa.. Big Grin dedım . Sonunda kabuL ettı. Smile Foto cekındık we son sohbetımızıde edip yanından ayrıLdık.. İşte böyLeee...Big Grin Heart
spr cnm ya bende 26 eylülde foto çekinmiştim dila ablayla çook şanslısın ya
çok sper cnm!!..
tebrik ederim seni canım (:
Hepsi oLmasada yine qzL bii anıı bncee çok şanaLıann x)
çooook güzel bir anı bence
oha!..Harbiden süper Big Grin tbrk. canım... Rolleyes
Tsk. ederım begenen herkese Blush Blush Blush Smile
woww!! .. Cok iLginç ve güzeL bi anıı bnce tbrkler cnm Blush Rolleyes
çokk güzell bnd bzn onlarn yanında olamadıqım için aqlıyorum =)Sad
Sayfa: 1 2
Referans URL