Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: CEMRE'NİN EN SEVDİĞİNİZ HUYU ..?..
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
O herseyıyle kusursuz bence (:
Ama en sevdıgım huyu , ınatcılığı ve samimiliği..Herkes cemreyı soğukkanlı olarak asabi olarak dusunuyor ama oyle değil cemre fanları cozmustur zaten benım soylememe gerek yok (:
Keske cemreyı gorsemde bana kızsa yaaa .!
Big Grin
Kızsın damarıma bassın yeterki gorıyım yeterkı bır mimik haraketlerını goreyım.!
Konserlerde gormekle olmuyor cemremmmm yolda gorcem senı atlıycam ustune cok sevıyorummm abii!
anlatamıyorum beeen ! Bu yuzden sınırlenıyorum zaten sevgımı anlatamamaktan (:
Cemre takma kımseyı sen kendı hallerinle guzelsin ! Asabi&İnatçı&Samimi&Huysuz yada aklınıza ne gelıyorsa bu lakapları sana takarlarsa taksınlar sen boyle guzelsın ben senı boyle sevıyorum ıste..!

Ck'M - Tuba '
sıcak kanlılığını
CEMRENİN DOBRA OLMASINI KARARLI OLMASI
Başta Gözleri,bakışları onları asla geçmem ..titizliği,dürüstlüğü Smile
En sevdigim özellikleri
Gülüşü,Bakışı,Duruşu (:
YerimOnuBen HİLALCK
cemre abla seni cokkkk seviyorum sen benim herseyimsin!!!!
butun aiylem diyor ki ben sana cok benziyorum ve cok mutluyum lutfen FRANSAYA GELIN LUTFEN CEMRE ABLA SENI COKKKKKKK SEVIYORUM!!!!HeartHeartHeartHeart
cemre seni cooookkkk seviyorum lutfen fransaya gelin lutfen sizi gormek coookkkk isterim seni cookkk seviyorum !!!! her gun agliyorum senin için !!
ve butun aiylem diyor ki ben sana cokkkk benziyorum ve buna coookkk mutluyum lutfen fransaya gelin sizi gormek cokkk istiyorum canimmmm abllllaaaammm seni seviyorum!!!ExclamationExclamationHeartHeartHeartHeartHeart
BENCE VAR OLUSU BILE YETER ONUN HEPSININ VAR OLUSLARI.BIR DE AZERBAYCANA GELSELER NE GUZEL OLUR.AMA BIR SEY SOYLEMEK GEREKIYORSA KESINLIKLE GULUSU VE KONUSMASI SAKACI OLMASI
Ona olan sevgimi anlatamam ama titizlik,sıcakkanlılık,titizlik bayılıyorum ona (:
Sayfa: 1 2
Referans URL