04-24-2010, 07:24 AM
24 nisan yani bugün oLan imza gününe tüm hepsi fanLarı gibi bende gittim ve çok güzeldi baştan anlatıyım önce annemle kanyona gittik d&r sorduk falan nese sonra bulduk ve girdik baya bi kuyruk vardı sonra kuyrukta beklerken birden hepsi yanımızdan geçti herkes çığlık çığlığa
bende tabi
sonra yakLaşık 1 saat sonra sıRa bana geLdi iLk önce erenin yanına gittim konuşmamız :
Eren : hoşgeldin (gülüyor)
Ben : Hoşbulduk
Eren: Adın ne canım ?
Ben : Fernur
Eren: efendim dedi anLamadı .D
Ben : Fernur dedim tekrae
Eren : Adımı yazdı ve doğrumu ? dedi bana sordu
bende evet doğru dedim .
neyse sonra albümü cemreye verdi cemre imzaladı sonra yasemin imzaladı ben cemre ye bağırdım ceemmre ceemree die cemre bna döndü
geçen konuşma :
Ben : Cemre seninle bir resim çekilebilirmiyim
Cemre : Tabi oLur
Ve çekiLdiiim (:
Sonra annem erenle fln çekilcekmisin dedi bende erenin yanına geçtim çekildim sonra en son yaseminle çektirdim yasemine teşekkür ettim oda rica ederiz tatlım dedi ve böyle bitti
Hayatımın en güzel Günlerinden biriydi

bende tabi
sonra yakLaşık 1 saat sonra sıRa bana geLdi iLk önce erenin yanına gittim konuşmamız : Eren : hoşgeldin (gülüyor)
Ben : Hoşbulduk
Eren: Adın ne canım ?
Ben : Fernur
Eren: efendim dedi anLamadı .D
Ben : Fernur dedim tekrae
Eren : Adımı yazdı ve doğrumu ? dedi bana sordu
bende evet doğru dedim .neyse sonra albümü cemreye verdi cemre imzaladı sonra yasemin imzaladı ben cemre ye bağırdım ceemmre ceemree die cemre bna döndü
geçen konuşma :

Ben : Cemre seninle bir resim çekilebilirmiyim
Cemre : Tabi oLur
Ve çekiLdiiim (:
Sonra annem erenle fln çekilcekmisin dedi bende erenin yanına geçtim çekildim sonra en son yaseminle çektirdim yasemine teşekkür ettim oda rica ederiz tatlım dedi ve böyle bitti
Hayatımın en güzel Günlerinden biriydi