Grup Hepsi Official Forum

Tam Versiyon: 24 Nisan Herşeyin Değiştiği Gün :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2

Önceki akşamdan herşeyimi çantama koymuştum zaten. Yani Fotoğraf Makinem, PSP'm, Albüm ve kişisel eşyalarım Wink

Gece 3'e kadar heyecandan uyuyamadım ama nasıl olduysa 8'de alarm çalarçalmaz uyandım. Kalkabilmek içinse kendimi yataktan aşağı yuvarladım Big Grin
Hazırlandım ve çıktım evden. Oraya vardığımda saat 11.30 falandı. Seren'le karşılaştım ve sohbet ediyoduk ki tahmin ettiğim gibi en önde Evin'i Gördüm Smile Ve önlere gittim.

Orda çok eğlenceli bir bekleyiş içindeydik. Ve ben Yasemin'e Doğum günü için yapmış olduğum şarkıyı nasıl dinleteceğimi düşünüyodum....
Sonunda Saat 12.55 civarında Hepsi geldi Smile Herkesten bi çığlık Smile) <3<3 Kanal D ' yle röportaj yaptılar. Sonra önümüzdeki yerlerini aldılar. Ben tabi gözlerimi alamıyorum meleğim'den... Fotoğraf çekip Duruyorum. Sonunda sıra bana Geliyodu. PSP'den hazırlığımı yaptım. Şarkımı açıp durdurdum. Ayşegül Abla ismimi sordu. Bende Sammy Yazdırmak istediğimi söyledim. Ve PSP den yazılışını gösterdim. Çünkü Sonra Sami diye bir şey çıkıyor ortaya.
Eren : Poster'de imzalancak mı ?
Ben : Evet. ( Diğer yandan heyecanla yasemin'e bakıyorum. Ve Psp'yi verirken ne desem diye düşünüyorum. )
Eren : Sammy Sen misin ?
Ben : Evet benim Smile
Sonra Ben Yasemin'e yaklaşarak.
Ben : Yasemin? ( o sıra başka bir albüm imzalıyordu. O güzel yüzünü kaldırıp bana baktı <3 )
Ben sana Doğum günün için şarkı yapmıştım onu dinletmek istiyorum sana dinleyebilir misin ? dedim.
Yasemin : Tabii canım ver bakalım dinliyim.
Bende PSP'yi uzattım. Ve fotoğraf makinesinden Video kaydı almaya başladım.
Kayıt sırasında Yasemin'm hem şarkıyı dinliyo hemde albümle posteri imzalıyo. Sonra
Cemre : Sammy ?
Ben : Benim.
Cemre : Al canım.
Yasemin, Şarkının büyük bir bölümünü dinledikten Sonra şarkıyı durdurup;
Yasemin : Bak ne dicem.Çok güzel olmuş
Ben : Teşekkür Ederim.
Yasemin : Bunu Pirefabrikaya yollaya bilir misin E-mailine? Sitemizde var ya yazıyo...
Ben : tamam yollarım.
Yasemin : Bunu oraya mail olarak at, tamam?
Ben : Tamam..... Teşekkür ederim.
Yasemin : Ellerine Sağlık.
Ben : (Aptal Gülümseme)

Ben ordan çıktıktan sonra bi fotoğraf çektim kendimi hiç bu kadar kızarık görmemiştim Big Grin
Muhteşem bir gündü Smile

Wayyy.. Güzelmis Smile
Çok güzel canım ya şarkıyı çok merak ettim video yapıp siteyede atsana tabi istersen...
süpermiş gerçekten bende dinlemek isterim şarkıyı...
Süper gerçekten Smile
Bende merak ettim bak şimdi şarkıyı Smile
Şans Yüzüne güLmüş Big Grin
cok hosuma gitti süpermis.Ama bende simdi o sarkiyi merak ettim acaba siteye veya baska bi yere koyduysan linkini atarmisinSmile)))))))
Evett..Çok Güzeldii O gün... Ve de Çok güzelmiş Anın Smile
Evet çok güzeldi o gün Smile
Çok güzel canım Smile
Bende merak ettim şarkıyı şimdi
Sayfa: 1 2
Referans URL